"Setup error - There is a problem with the installation of Windows XP Media Center Edition 2005"

Problem

Du ser følgende feilmelding når du prøver å installere et program for Xbox 360 Media Center Extender i Windows XP Media Center Edition 2005 med Service Pack 3 (SP3):

Setup Error
There is a problem with the installation of Windows XP Media Center Edition 2005. Uninstall the update to Media Center Edition 2005 and then re-install the update from the Windows Update website. Then run the Xbox 360 Setup again.

Dette problemet kan forekomme hvis en oppføring mangler i registret. Når du installerer et program for Xbox 360 Media Center Extender, ser programmet etter registeroppføringen. Hvis registernøkkelen mangler, blir ikke programmet installert.

Obs! Dette problemet forekommer ikke hvis følgende er på plass:

Løsning

Du løser dette problemet ved å verifisere at registeroppføringen finnes på datamaskinen som kjører Windows XP Media Center Edition. Bruk en av følgende metoder til dette:

Metode 1: Oppdatere Windows XP Media Center Edition

Du kan løse dette problemet ved å installere oppdateringen for Windows XP-pakken (KB895961) og deretter prøve å installere programmet på nytt.

Metode 2: Fjerne Windows XP SP3 midlertidig

Du kan avinstallere Windows XP SP3 midlertidig ved å følge denne fremgangsmåten på datamaskinen som kjører Windows XP Media Center Edition:

1. Klikk Start, og klikk deretter Kjør.
  2. Kopier og lim deretter inn (eller skriv in) følgende kommando i Åpne-boksen og trykk Enter:
    appwiz.cpl

1. Klikk Windows XP SP3 i Installerte programmer-listen, og klikk deretter Fjern.
    2. Følg instruksjonene for å fullføre avinstallasjonen av Windows XP SP3.
  3. Start datamaskinen på nytt.
  4. Installer programmet for Xbox 360 Media Center Extender.
  5. Installer Windows XP SP3 på nytt.

Metode 3: Legge til registeroppføringen automatisk eller manuelt

Legge til registernøkkelen automatisk

Du kan løse dette problemet automatisk ved å kjøre den automatiske rettelsesfilen. Klikk Kjør i dialogboksen Nedlasting av filer, og følg deretter trinnene i veiviseren.

Obs!

• Veiviseren er kanskje bare tilgjengelig på engelsk, men den automatiske løsningen fungerer også for andre språkversjoner av Windows.
  • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre korrigeringsløsningen på en flash-enhet eller CD, slik at du kan kjøre den på den datamaskinen der problemet har oppstått.

Når du har fullført trinnene i veiviseren, kan du prøve å installere programmet på nytt. Hvis programmet ikke blir installert, prøver du en av de andre metodene eller kontakter kundestøtte.

Legge til registernøkkelen manuelt

Viktig! Denne delen, metoden eller oppgaven inneholder trinn som forteller deg hvordan du endrer registret. Det kan imidlertid oppstå alvorlige problemer hvis du endrer registret på feil måte. Vær derfor nøye med å følge trinnene. Ta sikkerhetskopi av registret før du endrer det, for ekstra beskyttelse. Deretter kan du gjenopprette registret hvis det oppstår et problem. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret, kan du se Microsoft Knowledge Base-artikkelen Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter du registeret i Windows XP.

Følg disse trinnene for å løse problemet:

1. Klikk Start, og klikk deretter Kjør.
  2. Kopier og lim deretter inn (eller skriv in) følgende kommando i Åpne-boksen og trykk Enter:
    reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\HotFix\KB895961" /v Installed /t REG_DWORD /d 1 /f

Obs! Når du har fullført trinnene i veiviseren, kan du prøve å installere programmet på nytt. Hvis programmet ikke blir installert, prøver du én av de andre metodene eller kontakter kundestøtte for Microsoft.