Slik konfigurerer du trådløse innstillinger på Xbox 360-konsollen

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du konfigurerer de trådløse innstillingene på Xbox 360-konsollen. Når du har konfigurert de trådløse innstillingene, kan du koble til Internett og Xbox Live (hvis du har tilgang til et trådløst nettverk).

Løsninger

Hvilken konsoll har du?

Xbox 360 E-konsollen
picture
Xbox 360 S-konsoll Den originale Xbox 360-konsollen
picture picture

Xbox 360 E-konsollen

Xbox 360 E-konsollen har innebygd Wi-Fi. Hvis du har et trådløst nettverk, trenger du ikke mer.

Xbox 360 E-konsollens innebygde Wi-Fi kommuniserer med en trådløs ruter.
picture

Obs!  Du kan bruke en trådløs nettverksadapter for Xbox 360 med Xbox 360 E-konsollen. Hvis den trådløse ruteren ikke er i nærheten av konsollen, kan du få et bedre trådløst signal ved å bruke en trådløs nettverksadapter. Når du kobler en trådløs nettverksadapter for Xbox 360 til en Xbox 360 E-konsoll, bruker konsollen automatisk den trådløse adapteren i stedet for den interne Wi-Fi-enheten.

Xbox 360 S-konsoll

Xbox 360 S-konsollen har innebygd Wi-Fi. Hvis du har et trådløst nettverk, trenger du ikke mer.

Xbox 360 S-konsollens innebygde Wi-Fi kommuniserer med en trådløs ruter.
picture

Obs!  Du kan bruke en trådløs nettverksadapter for Xbox 360 med Xbox 360 S-konsollen. Hvis den trådløse ruteren ikke er i nærheten av konsollen, kan du få et bedre trådløst signal ved å bruke en trådløs nettverksadapter. Når du kobler en trådløs nettverksadapter for Xbox 360 til en Xbox 360 S-konsoll, bruker konsollen automatisk den trådløse adapteren i stedet for den interne Wi-Fi-enheten.

Den originale Xbox 360-konsollen

Hvis du har en original Xbox 360-konsoll, trenger du en trådløs nettverksadapter for Xbox 360 for å koble konsollen til det trådløse nettverket:

Trådløse Xbox 360 N- og G-nettverksadaptere
picture

Hvis du vil ha mer informasjon om trådløse Xbox 360 N- og G-nettverksadaptere, kan du se Slik kobler du til en Xbox 360 trådløs nettverksadapter.

Konfigurere de trådløse innstillingene

1. Fra dashbordet velger du Settings og deretter System.
  2. Velg Network Settings.
  3. Hvis du blir bedt om å velge et trådløst nettverk, følger du fremgangsmåten nedenfor. Ellers hopper du til trinn 4.
    1. Velg navnet på det trådløse nettverket ditt.
    2. Angi passordet for det trådløse nettverket, og velg deretter Done. Konsollen prøver automatisk å koble til Xbox Live.
      Obs! Hvis du ikke ser navnet på det trådløse nettverket ditt, velger du Advanced Options. Velg deretter Specify Unlisted Network, og skriv inn navnet på det trådløse nettverket. Velg sikkerhetstypen for det trådløse nettverket: WEP, WPA eller WPA2. Eller velg No Security hvis nettverket ikke har et passord. Disse innstillingene for sikkerhetstype må samsvare med typen sikkerhet for trådløst nettverk.
    3. Velg Configure Network.
    4. I kategorien Basic Settings velger du Wireless Mode.
      Obs!  Hvis modusen for trådløst nettverk ikke er tilgjengelig og du bruker den svarte, trådløse N-nettverksadapteren, prøver du å bruke installasjonsplaten for programvaren som fulgte med adapteren.
    5. Velg Scan for Networks.
    6. Velg navnet på det trådløse nettverket ditt. Hvis nettverket ikke er oppført, prøver du følgende:
      1. Velg Specify Unlisted Network, og skriv inn navnet på det trådløse nettverket. (Dette kalles også SSID (Service Set Identifier).)
      2. Velg sikkerhetstypen for det trådløse nettverket: WEP, WPA eller WPA2. Eller velg No Security hvis nettverket ikke har et passord.
        Hvis du ikke kan koble til det trådløse nettverket, kan du prøve å forbedre det trådløse signalet / tilkoblingshastigheten.
      3. Angi passordet for det trådløse nettverket, og velg deretter Done.
        Obs!  Kontroller at du har angitt riktig passord. Selv om et feil passord kan tillate konsollen å koble til det trådløse nettverket, kan det hende du mottar en IP-adressefeil når du tester Xbox Live-tilkoblingen.
      4. Trykk B på håndkontrolleren, og velg deretter Test Xbox Live Connection.
      5. Hvis du blir koblet til Xbox Live, vises denne skjermen:

picture
  1. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Obs! Hvis du får en feilmelding når du prøver å oppdatere programvaren i konsollen, kan du se Feilkode etter programvareoppdatering for konsollen.