Feilsøke problemer med programvareoppdatering for konsoll

Oversikt

Prøv løsningene under hvis programvaren i Xbox 360-konsollen ikke kan oppdateres, og du får en av følgende feilmeldinger:

• Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox LIVE Connection.
  • Can't install the update. The disc is unreadable.
  • Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update.

Hvis du får en feilkode med formatet xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (seks grupper med fire tall), kan du se Feilkode etter Xbox 360-oppdatering.

Feilsøking av Xbox-oppdateringer

Løsning 1: Prøve å installere oppdateringen på nytt

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Xbox Guide-knappen på håndkontrolleren (X-knappen midt på håndkontrolleren).
  3. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontrollere at du har nok lagringsplass

Den nyeste oppdateringen for konsollprogramvaren krever minst 190 MB lagringsplass (eller 256 MB hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Se Kopiere, flytte eller slette innhold.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tømme systembufferen

Det kan hende at du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Se Tøm systembufferen for Xbox 360.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har tømt hurtigbufferen. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Sette inn lagringsenheten på nytt

• Hvis du bruker en Xbox 360-minneenhet eller en USB-flash-enhet i stedet for en harddisk, tar du ut og setter inn minneenheten eller USB-flash-enheten på nytt.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve å fjerne harddisken og koble den til på nytt.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har byttet lagringsenhet. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 5: Kopiere oppdateringen til en USB-flash-enhet eller en CD/DVD

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, kan du kopiere konsolloppdateringen fra datamaskinen til en minnepinne eller CD/DVD og deretter installere oppdateringen på konsollen. Du finner instruksjoner om hvordan du installerer systemoppdateringen fra en minnepinne eller CD/DVD, under Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.

Løsning 6: Laste ned profilen på nytt

I enkelte tilfeller etter en oppdatering kan du få feilmeldingen "Connection to the Xbox LIVE has been lost” når du prøver å starte et spill eller en app, og du kan bli logget av kontoen din. Du kan løse dette problemet ved å laste ned profilen din på nytt:.

1. På Xbox-dashbordet går du til social.
  2. Velg Sign In or Out.
  3. Bla til høyre, og velg Download profile.
  4. Logg av kontoen din (hvis du er logget på).
  5. Velg Download profile.
  6. Skriv inn brukernavnet og passordet for Microsoft-kontoen din.