Oppdatere et Xbox på Windows-spill eller Xbox på Windows Games-programvaren

Oversikt

Hvis en oppdatering for et Xbox på Windows-spill eller programvaren for Xbox på Windows Games ikke blir installert automatisk, kan du installere oppdateringen selv.

Emner

Slik installerer du en oppdatering for et Xbox på Windows-spill

Hvis Xbox på Windows-spillet ikke oppdateres automatisk, vil du vanligvis kunne finne spilloppdateringer på nettsidene til spillutvikleren eller utgiveren. Se Kundestøtte for spill for mer informasjon om hvordan du kan kontakte spillutvikleren eller utgiveren.

I Windows 7 kan du hente spilloppdateringer ved hjelp av Spillutforsker. Se Spillutforsker for mer informasjon.

Følg denne fremgangsmåten for å laste ned en spilloppdatering i Spillutforsker:

1. Åpne Spill-mappen. Dette gjør du ved å klikke Start, klikke Søk, skrive spill i Søk-boksen og deretter trykke Enter. Klikk Spillutforsker i resultatlisten.

2. Høyreklikk spilltittelen i Spillutforsker, og klikk deretter Se etter oppdateringer på Internett.

3. Installer spilloppdateringen når den er lastet ned.

Slik installerer du den nyeste klientoppdateringen for Xbox på Windows Games

Hvis programvaren for Xbox på Windows Games ikke oppdateres automatisk, vises det kanskje en dialogboks. I denne dialogboksen kan du oppdatere programvaren for Xbox på Windows Games på en av følgende måter:

• Manuelt laste ned og installere programvareoppdateringen

• Bruke Microsoft Update til å oppdatere programvaren automatisk

Slik oppdaterer du programvaren for Xbox på Windows manuelt

Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere programvaren for Xbox på Windows Games manuelt:

1. Last ned programvarepakken for Xbox på Windows Games.

Obs! Microsoft skannet denne filen for virus med den nyeste antivirusprogramvaren som var tilgjengelig da filen ble lagt ut. Filen er lagret på sikkerhetsforbedrede servere som bidrar til å forhindre uautoriserte endringer i filen.

2. Klikk Kjør eller Fortsett for å starte installasjonsprosessen.

Slik oppdaterer du programvaren for Xbox på Windows Games automatisk

Du kan aktivere programvaren for Xbox på Windows Games til å oppdatere seg selv automatisk. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Gå til Microsoft Update.

2. Klikk Endre innstillinger i navigasjonsruten.

3. Klikk for å velge Tillat at alle brukere installerer oppdateringer på denne datamaskinen, og klikk deretter OK.

4. Klikk Se etter oppdateringer på Internett fra Microsoft Update.

5. Klikk Valgfrie oppdateringer, og velg deretter oppdateringen for Xbox på Windows.

6. Klikk OK for å installere oppdateringen.

Neste gang det er tilgjengelig en ny oppdatering for Xbox på Windows Games, installeres oppdateringen automatisk av Windows Update.