Er treedt een fout met het factuuradres op als u iets koopt op uw Xbox-console

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u een aankoop probeert uit te voeren op uw Xbox-console:

Er is een probleem met je factuuradres. Ga naar Instellingen, Account, Betalingsopties beheren om dit te corrigeren en probeer het vervolgens opnieuw.

Dit betekent dat uw factuuradres verkeerd is.

Oplossingen

Opmerkingen

Uw factuuradres online wijzigen

1. Ga in een browser naar Mijn account.
  2. Meld u indien nodig aan bij de Microsoft-account die u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Betaling en facturering en selecteer vervolgens Factuurgegevens.
  4. Selecteer Profiel bewerken en volg de instructies om uw factuuradres te corrigeren.
  5. Probeer uw aankoop opnieuw uit te voeren.

Uw factuuradres wijzigen op Xbox One

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Betaling en facturering onder Account.
  5. Selecteer Factuuradres wijzigen.
  6. Bewerk uw accountgegevens voor facturering.
    Opmerking Om factuurgegevens over te slaan die niet moeten worden aangepast, drukt u op B  op uw controller en selecteert u Volgende.
  7. Selecteer Info opslaan wanneer u klaar bent. Selecteer Meer wijzigingen uitvoeren als u nog iets anders wilt wijzigen.

Uw factuuradres wijzigen op Xbox 360

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox-gamertag.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer Account.
  1. Selecteer Betalingsopties beheren.
  1. Selecteer de betalingsoptie die u wilt bijwerken.
  2. Werk de factureringsgegevens voor de creditcard bij.
  3. Selecteer OK en probeer de aankoop opnieuw uit te voeren.

Opmerking Als u de naam in uw Xbox-account wilt wijzigen, gebruikt u de bovenstaande stappen voor de computer.