Fout 80169cf9 treedt op wanneer u een Xbox Live Gold-prepaidcode inwisselt

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u een prepaidcode of token voor een Xbox Live Gold-abonnement probeert in te wisselen:

80169cf9

The payment option can't be used for this purchase. Please select a different payment option or add a new one.

Dit foutbericht treedt op wanneer u een actief abonnement hebt, maar automatisch vernieuwen is uitgeschakeld en de betalingsoptie die werd gebruikt om dat abonnement te kopen, er niet meer aan is gekoppeld of is verwijderd uit uw account.

Oplossing

Omdat de betalingsoptie is verwijderd van uw huidige abonnement, kunt u geen prepaidcode of token toevoegen terwijl uw huidige abonnement nog steeds actief is. U moet wachten totdat uw huidige abonnement is afgelopen om het token in te wisselen. Tokens voor een abonnement vervallen niet.

Wilt u te weten komen wanneer uw abonnement stopt, meld u dan aan bij uw Microsoft-account en selecteer Services en abonnementen om de einddatums van uw huidige abonnementen te bekijken.