Een betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account

QuickLink

Meld u op uw Microsoft-account om een betalingsoptie toe te voegen.

Overzicht

Er kunnen een of meer betalingsopties worden gekoppeld aan uw Xbox Live-account. Een betalingsoptie moet gekoppeld zijn aan uw Xbox Live-lidmaatschap. Betalingsopties zijn onder meer:

Onderwerpen over Xbox Live-betalingsopties

Online stappen: Een betalingsoptie toevoegen

1. Ga in een browser op een apparaat met internetverbinding naar Mijn account.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account als daarom wordt gevraagd.
  3. Selecteer Betalingsopties onder Facturering.
  4. Selecteer onder Betalingsoptie toevoegen aan de rechterkant de optie Creditcard of PayPal.
  5. Volg de aanwijzingen om uw creditcard of uw PayPal-account als nieuwe betalingsoptie in te stellen.

Stappen op de Xbox One-console: Een betalingsoptie toevoegen

Opmerking Xbox One is wellicht niet in alle regio's beschikbaar.

1. Meld u aan met de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-lidmaatschap is gekoppeld.
  2. Ga naar Settings.
  3. Ga naar Payment & Billing.

picture
  1. Ga naar Add a new Credit Card.
    Opmerking Op de Xbox One kunt u via de console geen PayPal-account toevoegen. Gebruik de bovenstaande online stappen om PayPal als een betalingsoptie toe te voegen.
  2. Selecteer Add Credit Card.
picture
  1. Voer de naam van de creditcardhouder in en selecteer Enter.
picture
  1. Voer het kaartnummer in en selecteer Enter.
    Opmerking
    Op dit moment worden alleen Visa, MasterCard en American Express geaccepteerd.
picture
  1. Voer de vervaldatum in en selecteer Next.
picture
  1. Voer de beveiligingscode in en selecteer Next.
picture
  1. Controleer of de factureringsgegevens correct zijn en selecteer Gegevens opslaan.
picture

Stappen op de Xbox 360-console: Een betalingsoptie toevoegen

1. Meld u aan met de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-lidmaatschap is gekoppeld.
  2. Ga vanuit het Dashboard naar Settings en selecteer Account.
  3. Selecteer Manage Payment Options.
picture
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Add Credit Card en voer de creditcardgegevens in.
    • Selecteer Add PayPal om uw PayPal-account te gebruiken op Xbox Live.

Een betalingsoptie wijzigen of verwijderen

Zie Uw Xbox Live-betalingsoptie vervangen als u hulp nodig hebt om de betalingsmethode gekoppeld aan uw Xbox Live-lidmaatschap te wijzigen.

Zie Een betalingsoptie uit uw Xbox Live- of Xbox Music-account verwijderen om te zien hoe u een betalingsoptie uit uw Xbox Live-account kunt verwijderen.

Problemen om creditcards toe te voegen of een betalingsoptie te wijzigen

Als u een fout te zien krijgt wanneer u een betalingsoptie wilt toevoegen of wijzigen, zoekt u de fout op bij Fout- en statuscode zoeken.