Een betalingsoptie uit uw Xbox Live- of Xbox Music-account verwijderen

Een betalingsoptie verwijderen Ga naar Betaling en facturering in Mijn account om een betalingsoptie te verwijderen. Denk eraan dat u eerst een nieuwe betalingsoptie moet toevoegen voordat u de huidige betalingsoptie verwijdert.

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u een betalingsoptie uit uw Xbox Live- of Xbox Music-account kunt verwijderen.

Opmerking U kunt de betalingsoptie die momenteel aan een lidmaatschap is gekoppeld, niet verwijderen tenzij u eerst een nieuwe opgeeft.

Op deze pagina

Op Xbox.com

Denk eraan dat u eerst een nieuwe betalingsoptie moet toevoegen voordat u de bestaande betalingsoptie verwijdert. Meld u aan met uw Microsoft-account om een nieuwe betalingsoptie toe te voegen via Xbox.com. Klik op Creditcard of PayPal onder Betalingsoptie toevoegen.

Als u geen andere betalingsoptie wilt toevoegen, kunt u automatisch vernieuwen annuleren. Meld u hiervoor aan op de pagina Abonnementen  van uw Microsoft-account. Selecteer Automatische betaling annuleren voor het lidmaatschap dat u graag wilt opzeggen.

Zie voor meer informatie Automatisch vernieuwen opzeggen in uw Xbox Live Gold-lidmaatschap.

Zo kunt u een betalingsoptie uit uw Xbox Live- of Xbox Music-account verwijderen via Xbox.com:

1. Ga op een computer naar Xbox.com.
  2. Meld u indien nodig aan met uw Microsoft-account.
    Als u de gegevens van uw Microsoft-account niet weet, zie Het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.
  3. Selecteer Mijn account.
  4. Selecteer Betaling en facturering en selecteer daarna Betalingsoptie verwijderen.
picture
  1. Selecteer Verwijderen naast de betalingsoptie die u wilt verwijderen.
picture
  1. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.

Op uw Xbox One-console

Denk eraan dat u eerst een nieuwe betalingsoptie moet toevoegen voordat u de bestaande betalingsoptie verwijdert. Zie Een betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account om een nieuwe betalingsoptie toe te voegen via Xbox One.

Als u geen andere betalingsoptie wilt toevoegen, kunt u automatisch vernieuwen annuleren. Zie hiervoor Automatisch vernieuwen opzeggen in uw Xbox Live Gold-lidmaatschap.

Opmerking Xbox One is wellicht niet in alle regio's beschikbaar.

Zo kunt u een betalingsoptie ook uit uw Xbox Live-account verwijderen via de Xbox One-console:

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar het scherm Home en selecteer Instellingen of zeg "Xbox, ga naar Instellingen".
  3. Selecteer Payment & billing.
picture
  1. Ga naar de desbetreffende betalingsoptie en selecteer Bewerken.
  2. Volg de instructies om de betalingsoptie te verwijderen.

Op de Xbox 360-console

Denk eraan dat u eerst een nieuwe betalingsoptie moet toevoegen voordat u de bestaande betalingsoptie verwijdert. Zie Een betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account om een nieuwe betalingsoptie toe te voegen via Xbox 360.

Als u geen andere betalingsoptie wilt toevoegen, kunt u automatisch vernieuwen annuleren. Zie hiervoor Automatisch vernieuwen opzeggen in uw Xbox Live Gold-lidmaatschap.

Zo kunt u een betalingsoptie ook uit uw Xbox Live-account verwijderen via de Xbox 360-console:

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
picture
  1. Selecteer Manage Payment Options.
  2. Selecteer Remove Payment Option.
  3. Selecteer de betalingsoptie die u wilt verwijderen.