Het Xbox-abonnement van uw kind beheren

Om de betalingsoptie voor het Xbox-abonnement van uw kind te kunnen beheren, meldt u zich aan met het Microsoft-e-mailadres en -wachtwoord van het kinderaccount, niet van het account van de ouder.

Video: Betalingen en abonnementen beheren op Xbox

Bekijk de video: Betalingen en abonnementen beheren op Xbox. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Een betalingsoptie voor het Xbox-abonnement van uw kind toevoegen of bijwerken

Als de betalingsoptie die u gebruikt voor het Xbox-abonnement van uw kind is verlopen of niet meer geldig is, moet u deze bijwerken, zodat zij de toegang tot hun abonnement niet verliezen.

Zo kunt u wijzigen hoe u het Xbox-abonnement van uw kind online betaalt:

1. Meld u zich met het Microsoft-account van uw kind aan op de pagina Services en abonnementen.
  2. Als u het e-mailadres of wachtwoord van het Microsoft-account van uw kind bent vergeten, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.
  3. Zoek het Xbox-abonnement dat u wilt wijzigen in de lijst en selecteer Andere betalingswijze.
  1. Selecteer uw nieuwe betalingswijze in de lijst, of selecteer Een nieuwe manier om te betalen toevoegen en volg de instructies.

Wanneer u hebt aangepast hoe u het Xbox-abonnement van uw kind betaalt, kunt u de betalingsoptie die u niet meer wenst te gebruiken verwijderen.

Meer informatie over het beheren van betalingsopties van het Microsoft-account en het abonnement van uw kind

Als u een betalingsoptie voor het Microsoft-account van uw kind dat niet gekoppeld is aan een Xbox-abonnement wilt toevoegen, wijzigen of bijwerken, ga dan naar Creditcards en overige betalingsopties toevoegen, bijwerken of verwijderen en volg de instructies.

Als u een prepaid abonnementscode wilt gebruiken in plaats van een abonnement te vernieuwen, kunt u een prepaidcode online inwisselen. U moet het huidige Xbox-abonnement van uw kind nog steeds annuleren om eventuele kosten voor vernieuwen te voorkomen.

Als u achterstand hebt bij het betalen van het Xbox-abonnement van uw kind, kunt u het verschuldigd saldo niet betalen door een prepaid abonnementscode toe te voegen. U moet het verschuldigd saldo betalen via de bovenstaande stappen voordat u uw prepaidcode kunt inwisselen.

Als u ongeoorloofde aankopen van uw kind wilt voorkomen, ga dan naar Ongeoorloofde aankopen door kinderen op Xbox One voorkomen.