Uw betalingsopties (behalve voor uw Xbox-abonnement) beheren op Xbox 360

U kunt uw betalingsopties voor andere abonnementen dan Xbox (zoals abonnementen op apps) beheren vanaf uw Xbox 360-console. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u een nieuwe betalingsoptie toevoegt, een bestaande vervangt of een oude verwijdert.

Betalingsopties zijn onder meer:

• Creditcards
  • Voorafbetaalde creditcards
  • Bankpassen (niet overal beschikbaar)
  • PayPal-accounts (niet in alle regio's beschikbaar; zie PayPal gebruiken bij uw Microsoft-account)
  • Automatische afschrijving (alleen voor Duitsland)

Gebruik de stappen op deze pagina als u de Xbox Live-service in uw Microsoft-account gebruikt en geen Xbox-abonnement hebt, zoals Xbox Live Gold, Groove Music Pass, EA Access of The Elder Scrolls Online. Zie een van de volgende pagina's als dat niet zo is:

Zie Het Xbox-abonnement van uw kind beheren als de betalingsoptie die u wilt beheren voor het Xbox-abonnement van uw kind is.

Onderwerpen

Een nieuwe betalingsoptie toevoegen op Xbox 360

Opmerking Volg deze stappen om een betalingsoptie toe te voegen die niet is gekoppeld aan een Xbox-abonnement.

Zo kunt u een nieuwe betalingsoptie toevoegen voor uw Microsoft-account:

1. Meld u aan met uw Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord).

Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Ga naar Instellingen en selecteer Account.
  3. Selecteer Betalingsopties beheren.
Scherm Betalingsopties beheren op een Xbox 360-console.
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Creditcard toevoegen en voer uw creditcardgegevens in.
    • Selecteer PayPal toevoegen om uw PayPal-account te gebruiken.
    • Selecteer Automatische afschrijving om een rekening voor automatische afschrijving toe te voegen (alleen in Duitsland).

Een betalingsoptie wijzigen op Xbox 360

Opmerking Volg deze stappen om een betalingsoptie te wijzigen die niet is gekoppeld aan een Xbox-abonnement.

Zo kunt u een betalingsoptie wijzigen voor uw Microsoft-account:

1. Meld u aan met uw Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord).

Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Ga naar Instellingen en selecteer Accountbeheer.
  3. Selecteer Betalingsopties beheren op de pagina Accountbeheer.
Scherm Betalingsopties beheren op Xbox 360-console.
  1. Blader naar rechts naar Your Memberships en selecteer het lidmaatschap dat u wilt bijwerken.
  2. Selecteer Change Payment Options.
  3. Opmerking U moet wellicht Lidmaatschap wijzigen selecteren om een plan te kiezen, of ga naar Een betalingsoptie wijzigen in uw Microsoft-account, selecteer Een betalingsoptie bijwerken links op het scherm en volg de instructies op het scherm als deze optie in het grijs is weergegeven.

4. Selecteer de nieuwe betalingsoptie en selecteer vervolgens OK.

Een betalingsoptie verwijderen op Xbox 360

Opmerking Volg deze stappen om een betalingsoptie te verwijderen die niet is gekoppeld aan een Xbox-abonnement.

Zo kunt u een betalingsoptie verwijderen uit uw Microsoft-account:

1. Meld u aan met uw Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord).

Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Ga naar Instellingen en selecteer Account.
Scherm Account op het tabblad Instellingen van Xbox 360-console.
  1. Selecteer Betalingsopties beheren.
  2. Selecteer Betalingsoptie verwijderen.
  3. Selecteer de betalingsoptie die u wilt verwijderen.