Problemen met aankopen op Xbox 360 Marketplace oplossen

De oplossingen op deze pagina kunnen helpen om problemen op te lossen met aankopen van content of downloaden van gratis content vanaf de Xbox 360 Marketplace.

Gebruik de oplossingen op deze pagina ook als u problemen hebt om Xbox 360-content te kopen of te downloaden in de volgende scenario's op uw Xbox One-console:

• Een gratis game van Xbox 360 Games With Gold downloaden
  • Iets kopen of gratis content downloaden in de avatar-app op Xbox One
  • Iets kopen of gratis content downloaden in de avatar-app in Windows 10
  • Een gratis Xbox 360-game kopen of ophalen

Ik krijg het bericht "Your account is unable to make this type of purchase on Xbox.com. Please complete this transaction from your Xbox."

Deze fout betekent dat de Microsoft-account die u probeert te gebruiken om de aankoop te doen, niet in staat is de aankoop te voltooien.

Met kinder- en tieneraccounts kunnen geen aankopen worden gedaan in de Xbox 360 Marketplace. Dit probleem kan niet worden opgelost door uw leeftijd of instellingen voor aankoop in uw Microsoft-account te wijzigen.

Koop of download de content op uw Xbox 360-console om dit probleem op te lossen.

Ik word gevraagd een betalingsoptie toe te voegen om de aankoop te voltooien, maar ik probeer een gratis game te downloaden.

Dit foutbericht betekent dat er geen betalingsoptie in uw Microsoft-account staat. U moet een betalingsmethode in uw Microsoft-account hebben om gratis content van de Xbox 360 Marketplace te downloaden. Meld u aan bij uw Microsoft-account, selecteer Betalingsoptie toevoegen en volg de instructies om een betalingsoptie toe te voegen.

Als u geen betalingsoptie wilt toevoegen, kunt u de content downloaden via uw Xbox 360-console.

Ik wil mijn Microsoft-accountsaldo gebruiken om iets te betalen, maar ik zie het niet staan als betalingsoptie.

U kunt het geld in uw Microsoft-account niet gebruiken om content van de Xbox 360 Marketplace te kopen.

Koop het item op uw Xbox 360-console, waar u uw Microsoft-accountsaldo kunt gebruiken om aankopen te doen, om dit probleem op te lossen.

Ik heb een betalingsoptie toegevoegd aan mijn account op account.microsoft.com of op mijn Xbox One-console, maar ik zie de betalingsoptie niet wanneer ik iets probeer te kopen.

Als u de betalingsoptie niet ziet wanneer u iets probeert te kopen, moet u de betalingsoptie toevoegen op uw Xbox 360-console.