Uw contactgegevens voor facturering updaten op Xbox 360

Als u bent verhuisd of een nieuw telefoonnummer hebt, moet u de factuurgegevens in uw Microsoft-account updaten. Uw naam, thuisadres, telefoonnummer of e-mailadres updaten via uw Xbox 360-console is erg eenvoudig.

Opmerking Als u uw creditcardnummer, de naam op uw creditcard of het factuuradres van uw creditcard moet wijzigen op uw Xbox 360-console, gaat u naar Uw betalingsopties beheren op Xbox 360.

1. Meld u aan met de Xbox Live-gamertag voor de account die u wilt updaten.
  2. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Instellingen en selecteer Account.
  1. Selecteer Betalingsopties beheren.
  2. Selecteer Betalingsoptie bijwerken.
  1. Selecteer de betalingsoptie die u wilt updaten, voer de gewenste informatie in en selecteer Volgende.
  2. Update eventuele factuurgegevens indien nodig en selecteer Done.
  3. Selecteer OK wanneer het scherm Payment Update Confirmation verschijnt.