Prepaidkaarten of promotiecodes inwisselen op Windows Phone 8

Overzicht

Op uw Windows Phone 8 kunt u prepaidkaarten en promotiecodes inwisselen voor films, tv-programma's en andere speciale aanbiedingen.

picture

Volg deze stappen om kaarten en codes in te wisselen:

1. Tik op de tegel Xbox Video of tik op Xbox Video in de lijst met apps.
  2. Tik in elk deelvenster op Meer (het beletselteken) en tik op Instellingen.
  3. Tik op Code inwisselen.
  4. Er wordt een webpagina geopend op uw telefoon. Meld u indien nodig aan en tik op Inwisselen.
  5. Opmerking Om veiligheidsredenen wordt u wellicht gevraagd een veiligheidscode in te voeren.

6. Voer de code van 25 cijfers in en tik op Bevestigen.