Prepaidkaarten of promotiecodes inwisselen op Windows Phone 8

Op uw Windows Phone 8 kunt u prepaidkaarten en promotiecodes inwisselen voor films, tv-programma's en andere speciale aanbiedingen.

Een illustratie van de achterkant van een prepaidkaart waarop te zien is waar u de code van 25 tekens kunt vinden.

Volg deze stappen om prepaidkaarten en -codes in te wisselen:

1. Tik op de tegel Xbox Video (Video op sommige telefoons) of tik op Xbox Video (Video) in de lijst met apps.
  2. Tik in elk deelvenster op Meer (het beletselteken) en tik op Instellingen.
  3. Tik op Code inwisselen.
  4. Er wordt een webpagina geopend op uw telefoon. Meld u indien nodig aan en tik op Inwisselen.

Opmerking Om veiligheidsredenen wordt u wellicht gevraagd een beveiligingscode in te voeren.

5. Selecteer Inwisselen.
  6. Voer de code van 25 tekens in en selecteer Inwisselen.