Uw factuur- en aankoopgeschiedenis van Xbox Live controleren

QuickLink

Meld u aan op uw Microsoft-account om uw transactiegeschiedenis op Xbox Live te bekijken.

Uw transacties online bekijken

Om de aankoopgeschiedenis van Xbox Live te bekijken, moet u het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account opgeven. Als u deze gegevens niet hebt, zie Wachtwoord Microsoft-account vergeten voor de stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account. Het is mogelijk dat u wordt gevraagd om een beveiligingscode in te voeren. Volg de instructies die u krijgt.
  2. Uw laatste vijf transacties worden weergegeven onder Transacties.

picture
  1. Selecteer een transactie of klik op Meer onder Transacties voor meer details.
picture

Klik op Alle transacties bekijken op Commerce.Microsoft.com onder Facturering om alle transacties die zijn gekoppeld aan uw Microsoft-account te bekijken. Het is mogelijk dat u wordt gevraagd om een beveiligingscode in te voeren.

Opmerking alleen voor Amerikaanse klanten Als uw Xbox Live-lidmaatschap een Xbox 360 Entertainment For All-plan (voorheen het "Xbox Live Gold-contract van 2 jaar") is, krijgt u uw wijzigingen niet online te zien. In dat geval ontvangt u maandelijks een e-mail op het e-mailadres van uw Microsoft-account met de terugkerende afrekeningen voor dat abonnement.

Ik zie een afschrijving op mijn creditcardafschrift, maar ik zie de afschrijving niet wanneer ik me online aanmeld. Waarom is dat?

Als u meer dan één Xbox Live-account hebt, kunnen er afschrijvingen op uw creditcardafschrift te zien zijn voor andere accounts dan de account waarmee u bent aangemeld. Het is ook mogelijk dat uw creditcard is gekoppeld aan een andere Xbox-account, zoals de account van uw kind. Controleer of er op uw console andere Xbox Live-profielen staan en meld u aan met de Microsoft-account die aan die Xbox Live-profielen is gekoppeld. Als u de Microsoft-account niet weet, zie E-mailadres van uw Microsoft-account zoeken.