Uw abonnement- en transactiegeschiedenis van Xbox Live online controleren

Uw abonnement- en transactiegeschiedenis van Xbox Live bekijken

Meld u aan bij uw Microsoft-account om uw abonnementgegevens en transactiegeschiedenis van Xbox Live online te bekijken.

Opmerking Om uw abonnement- of transactiegeschiedenis van Xbox Live online te bekijken, moet u het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account opgeven. Als u deze gegevens niet meer weet, gaat u naar E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.

Uw transacties bekijken op uw Xbox 360-console

U kunt gedetailleerde transactiegegevens bekijken op uw Xbox 360-console. Dat doet u als volgt:

Opmerking Als u meerdere accounts hebt of als u de aankoopgeschiedenis van uw kind wilt bekijken, moet u zich aanmelden bij elk profiel om de transacties voor elke account te controleren.

1. Meld u aan met de Xbox Live-gamertag waarvoor u de transactiegeschiedenis wilt bekijken.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
  3. Selecteer Download History onder Your Billing Options op de pagina Account Management.

Uw aankoopgeschiedenis staat onder "Game purchase history".

Uw transacties online bekijken

U kunt gedetailleerde transactiegegevens online bekijken vanaf uw computer of ander apparaat met internetverbinding. Dat doet u als volgt:

Opmerking Als u meerdere consoles hebt, kunt u niet controleren naar welke console content werd gedownload. Ga naar Uw downloadgeschiedenis van Xbox Live bekijken op uw computer of Xbox 360-console om te zien welke content naar een specifieke Xbox 360-console werd gedownload.

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account. Het is mogelijk dat u wordt gevraagd om een beveiligingscode in te voeren. Volg de instructies die u krijgt. Uw laatste vijf transacties worden weergegeven onder Transacties.
picture
  1. Selecteer een transactie of klik op Meer onder Transacties voor meer details.
picture

Ga naar Commerce.Microsoft.com om alle transacties die zijn gekoppeld aan uw Microsoft-account te bekijken. Het is mogelijk dat u wordt gevraagd om een beveiligingscode in te voeren.

Als u meer dan één Xbox Live-account hebt, krijgt u wellicht afschrijvingen op uw creditcardoverzicht te zien voor andere accounts dan de account waarbij u bent aangemeld. Het is ook mogelijk dat uw creditcard is gekoppeld aan een andere Xbox-account, zoals de account van uw kind. Controleer of er op uw console andere Xbox Live-profielen staan en meld u aan met de Microsoft-account die aan die profielen is gekoppeld.

Ga naar Uw downloadgeschiedenis van Xbox Live bekijken op uw computer of Xbox 360-console voor informatie over hoe u een lijst met items die u hebt gedownload kunt bekijken.

Opmerking alleen voor Amerikaanse klanten Als uw Xbox Live-lidmaatschap een Xbox 360 Entertainment For All-plan (voorheen het "Xbox Live Gold-contract van 2 jaar") is, krijgt u uw wijzigingen niet online te zien. In dat geval ontvangt u maandelijks een e-mail op het e-mailadres van uw Microsoft-account met de terugkerende afrekeningen voor dat abonnement.

Abonnementgegevens bekijken

Volg deze stappen als u informatie over uw Xbox Live Gold- of Music-pasabonnement op uw computer of apparaat met internetverbinding wilt bekijken:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account. Het is mogelijk dat u wordt gevraagd om een beveiligingscode in te voeren. Volg de instructies die u krijgt.
  2. Klik op Abonnementen.

Opmerking Zie Automatisch vernieuwen opzeggen in uw Xbox Live Gold-lidmaatschap voor informatie over hoe u automatisch vernieuwen kunt uitschakelen of uw lidmaatschap kunt annuleren.