Fout "Your credit card has been declined several times…" treedt op wanneer u Xbox Live Gold verlengt

U krijgt wellicht het volgende foutbericht te zien wanneer u uw Xbox Live Gold-lidmaatschap online probeert te verlengen:

Your credit card has been declined several times by our billing service

Dit kan betekenen dat uw creditcard is verlopen of dat gegevens van uw creditcard zijn gewijzigd.

Oplossing

Meld u aan bij uw account, selecteer Betaling en facturering en selecteer Betalingsopties beheren om dit probleem op te lossen. Zorg dat de vervaldatum van uw creditcard niet is verstreken. Zorg ook dat uw contactgegevens correct zijn. Klik op Creditcard toevoegen of Factuuradres wijzigen als u iets wilt wijzigen.

Zie Uw betalingsoptie van Xbox Live wijzigen voor meer informatie.

Als u een specifieke foutcode te zien krijgt, raadpleegt u de pagina Fout- en statuscode zoeken voor oplossingen.

Neem contact op met Xbox Support voor meer hulp bij problemen met lidmaatschap.