Betalingsinformatie bijwerken om uw Xbox-abonnement voort te zetten

Als we geen betalingen kunnen verwerken via uw creditcard, kunt u uw Xbox-abonnement pas gebruiken nadat de kaart is bijgewerkt of een andere betaalmethode is toegevoegd. Als u andere Microsoft-services met dezelfde creditcard hebt gekocht, kunnen die services ook worden onderbroken.

Werk uw betalinginformatie bij om te voorkomen dat services worden onderbroken. U kunt dit online doen of op uw Xbox One-console.

Betalingsinformatie online bijwerken

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de pagina Services en abonnementen.
  2. Zoek het geblokkeerde abonnement in de lijst.
  3. Selecteer het blauwe vraagteken onder Status, selecteer daarna de koppeling Nu betalen en volg de instructies.

Betalingsinformatie bijwerken op de Xbox One-console

1. Selecteer Instellingen > Account > Abonnementen.
  2. Zoek het geblokkeerde abonnement en selecteer dit.
  3. Selecteer Nu betalen onder Betaling en facturering.
  4. Kies hoe u wilt betalen en volg de instructies.