Uw aankoopgeschiedenis op Xbox 360 controleren

Als u een afschrijving van Xbox op uw bankafschrift ziet en u uw aankoopgeschiedenis van Xbox wilt controleren om te weten te komen wat de afschrijving is, kunt u dat op uw Xbox 360-console doen. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan bij de Microsoft-account met de aankoopgeschiedenis die u wilt bekijken.

Opmerking
    Als u de aankoopgeschiedenis van uw kind wilt controleren, moet u zorgen dat u zich aanmeldt met de Microsoft-account van het kind. Als u niet zeker bent met welk profiel de aankoop is gebeurd, moet u wellicht alle profielen op de console bekijken.

Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Ga naar Instellingen, selecteer Account en selecteer vervolgens Aankoopgeschiedenis op het tabblad Je factureringsopties.
Afbeelding met 'Aankoopgeschiedenis' gemarkeerd onder 'Je factureringsopties' op de pagina Account.

Opmerking U wordt wellicht gevraagd de Internet Explorer-app bij te werken of te installeren als deze nog niet is geïnstalleerd op de console.

1. Schuif met de duimsticks op uw controller omhoog of omlaag totdat u de transactie in uw aankoopgeschiedenis ziet die overeenkomt met de afschrijving op uw bankafschrift.
  2. Als de afschrijving voor een Xbox-abonnement is dat u wilt annuleren, sluit dan de IE-app af.
  3. Ga naar Instellingen, selecteer Account en selecteer vervolgens Lidmaatschap beheren op het tabblad Je factureringsopties.
Afbeelding met 'Lidmaatschap beheren' gemarkeerd onder 'Je factureringsopties' op de pagina Account.
  1. Schuif met de duimsticks op uw controller naar het abonnement dat u wilt annuleren en selecteer Annuleren.