Wijzigen hoe u een Xbox-abonnement betaalt

Aanpassen hoe u uw Xbox-abonnement betaalt Selecteer de groene aanmeldknop om te wijzigen hoe u uw Xbox-abonnementen betaalt.
Video: Betalingen en abonnementen beheren op Xbox

Bekijk de video: Betalingen en abonnementen beheren op Xbox. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Als de betalingsoptie die u gebruikt voor uw Xbox-abonnement is verlopen of niet meer geldig is, moet u deze bijwerken om de toegang tot uw abonnement niet te verliezen.

Uw betalingsoptie online wijzigen

De betalingsoptie voor uw Xbox-abonnement online wijzigen:

1. Meld u in een browser met uw Microsoft-account aan op de pagina Services en abonnementen.
    Opmerking Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.
  2. Zoek het Xbox-abonnement waarvoor u de betalingsoptie in de lijst wilt wijzigen en selecteer Wijzigen hoe je betaalt.
  3. Selecteer uw nieuwe betalingsoptie in de lijst, of selecteer Een nieuwe manier om te betalen toevoegen en volg de instructies.

Wanneer u hebt aangepast hoe u uw Xbox Live-abonnement betaalt, kunt u de betalingsoptie die u niet meer wenst te gebruiken verwijderen.

Als u een prepaid abonnementscode wilt gebruiken in plaats van een abonnement te vernieuwen, kunt u een prepaidcode online inwisselen. U moet uw huidige abonnement nog steeds annuleren om eventuele kosten voor vernieuwen te voorkomen.

Opmerking: U moet het verschuldigde abonnementsgeld betalen met de bovenstaande stappen voordat u uw prepaidcode kunt inwisselen.

Uw betalingsoptie online wijzigen op uw Xbox One-console

Op uw Xbox One-console kunt u de betalingsoptie voor uw Xbox-abonnement makkelijk wijzigen zonder online te gaan.

1. Selecteer op uw console Instellingen > Account > Abonnementen.
  2. Kies het abonnement dat u wilt beheren.
  3. Selecteer Betalingsoptie wijzigen onder Betaling en facturering.
  4. Kies een bestaande betalingsoptie of selecteer Een nieuwe betaalmethode toevoegen.