Uw abonnement beheren op Xbox 360

U kunt alle Xbox-abonnementen, zoals Xbox Live Gold of Groove Music Pass, eenvoudig beheren op uw Xbox 360-console. Dat doet u als volgt:

1. Meld u op uw Xbox 360 aan bij de Microsoft-account die is gekoppeld aan het abonnement dat u wilt beheren. Om het abonnement van uw kind te beheren, moet u zich aanmelden bij de Microsoft-account van uw kind.

Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Selecteer Instellingen en selecteer daarna Account.
  3. Selecteer Lidmaatschap beheren.
Voorbeeldscherm voor Accountbeheer, met de optie Lidmaatschap beheren gemarkeerd en een lijst met de abonnementen van de account

Opmerking U wordt wellicht gevraagd de Internet Explorer-app bij te werken of te installeren als deze nog niet is geïnstalleerd of nog niet up-to-date is op de console.

1. Gebruik de duimsticks op uw controller om naar het abonnement te gaan dat u wilt beheren, en ga dan als volgt te werk:
    • Schakel automatisch vernieuwen in of uit.
    • Wijzig hoe u Xbox-abonnementen betaalt.
    • Gebruik de functie Nu betalen als uw Xbox-abonnementen zijn geweigerd.
    • Controleer wanneer uw Xbox-abonnementen verlopen of vernieuwd worden!
    • Bekijk wanneer de volgende kosten voor vernieuwing worden aangerekend.
  2. Als u uw abonnement moet wijzigen, wijzig dan hoe u uw abonnement betaalt of betaal een verschuldigd abonnement onmiddellijk, selecteer de toepasselijke link en volg de instructies.

Voorbeeldlijst met abonnementen, elk met opties zoals Annuleren en Wijzigen hoe je betaalt