Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen

Uw openstaande abonnementsgeld betalen

Selecteer de knop Nu betalen om het verschuldigde abonnementsgeld voor uw Xbox-abonnement te voldoen.

Video: betalingen en abonnementen beheren op Xbox

Bekijk de video: Betalingen en abonnementen beheren op Xbox. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Wanneer uw Xbox-abonnement is onderbroken en er nog abonnementsgeld verschuldigd is, moet u dit bedrag volledig betalen om het verder te gebruiken. Zo kunt u uw verschuldigde abonnementsgeld online betalen:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de pagina Services en abonnementen .

Opmerking Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Zoek uw te betalen abonnement in de lijst. Het verschuldigd bedrag staat in het rood.
  3. Selecteer Nu betalen en volg de instructies om het verschuldigde abonnementsgeld te betalen.

Opmerking U kunt het verschuldigde abonnementsgeld niet betalen door een prepaidcode toe te voegen. U moet het verschuldigde bedrag betalen via de bovenstaande stappen voordat u uw prepaidcode kunt inwisselen.