Prepaidcodes

If you have a prepaid code, gift card, or promotional code, you can redeem it here.
Als u problemen hebt met het inwisselen van een prepaidcode op Xbox Live, vindt u hier een aantal mogelijke oplossingen.
Als u een prepaidcode of Microsoft Points voor content van Zune hebt gekocht, vindt u hier informatie over hoe u deze kunt inwisselen in de Zune-software of op Xbox.com.
Als u via Games for Windows – Marketplace een game hebt gekocht en gedownload, zijn de gamesleutels en de toegangstoken van Games for Windows LIVE opgeslagen in de clientsoftware. Hier vindt u meer informatie over hoe u deze kunt vinden.
Hoe u prepaidkaarten en promotiecodes kunt inwisselen op uw Windows Phone 8.
Informatie over de verschillende soorten prepaidcodes die u kunt gebruiken om content voor Xbox te kopen, inclusief wat u kunt kopen en hoe de codes/aankopen in uw Microsoft-account worden weergegeven.