Account beheren

Hoe u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account kunt vinden of een vergeten wachtwoord van uw account opnieuw kunt instellen.
Ontdek hoe u uw Xbox Live-profiel en gamertag kunt verplaatsen naar een andere Microsoft-account via een Xbox 360-console.
Hoe u uw Xbox Live-accountgegevens kunt wijzigen of bijwerken: naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres.
Wanneer u de regio van uw Xbox Live-account wijzigt, kunnen er bepaalde zaken veranderen in uw account, terwijl andere zaken ongewijzigd blijven. Hier vindt u informatie over wat deze wijzigingen zijn en hoe u ze kunt aanpakken.
Wat u kunt doen om het volgende foutbericht op Xbox 360 op te lossen: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Hebt u problemen om een kinderaccount aan te maken? Wat u kunt doen als u het gedeelte voor ouderlijke toestemming niet kunt voltooien.
Hoe u de fout "Sorry, there's a problem with your billing address" kunt oplossen, zodat u aankopen kunt doen via uw Xbox Live-account.
Hoe u het wachtwoord van uw Microsoft-account kunt verwijderen van uw Xbox 360- of Xbox One-console.
Hier vindt u een oplossing voor het foutbericht op de pc "Error: The profile could not be signed in to Live."
Hoe u uw aanmeldingsvoorkeuren kunt wijzigen op uw Xbox One-console.
Hoe u uw Microsoft-account opnieuw kunt openen.