Gamertag en profiel

Uw Microsoft-account bijwerken als u verhuist naar een ander land of een andere regio
Lees hoe u uw Microsoft-account bijwerkt als u verhuist naar een ander land of een andere regio en wat de gevolgen zijn als u de regio verandert.
Een Microsoft-account op Xbox One toevoegen of verwijderen
Lees hoe u een Microsoft-account toevoegt of verwijdert op een Xbox One-console.
Your Xbox Live-account is opgeschort of geblokkeerd
Meer informatie over nalevingsmaatregelen op Xbox Live.
Hoe u uw Xbox-gamertag kunt wijzigen
Hoe u uw Xbox-gamertag kunt wijzigen via een browser, op uw Xbox One- of Xbox 360-console of in de Xbox-app op Windows 10.
Een Xbox-profiel op Xbox 360 toevoegen of verwijderen
Ontdek hoe u uw Xbox-profiel kunt toevoegen of verwijderen op elke Xbox 360-console.
Hoe u uw Xbox-profiel op een andere Xbox kunt gebruiken
Hoe u uw Xbox-profiel op een andere Xbox-console kunt gebruiken, zodat u overal kunt spelen met uw gamertag en profiel.
Je gamerafbeelding op Xbox One wijzigen
Meer informatie over hoe je de gamerafbeelding wijzigt en een aangepaste afbeelding uploadt voor je Xbox One-profiel vanaf je Xbox One-console.
Profiel wisselen op Xbox One of Xbox 360
Hoe u van profiel kunt wisselen wanneer u een Xbox One- of Xbox 360-console gebruikt.
Aanmelden bij een andere Xbox One-console
Hoe u zich kunt aanmelden bij een andere Xbox One-console met uw account.
Een toegangscode gebruiken en de toegang tot Xbox Live op uw Xbox 360 beheren
Beheer de toegang tot uw Xbox Live-account op uw Xbox 360 door een toegangscode in te stellen of het wachtwoord van uw Microsoft-account te vragen om u aan te melden bij uw profiel.
Uw Xbox-profiel naar een andere Xbox 360-console verplaatsen met een flashstation of memory unit
Lees hoe u uw profiel naar een andere console kunt verplaatsen met een flashstation of memory unit.