Aanmelden
Deze pagina delen

Wachtwoord en beveiliging

Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, helpt de informatie op deze pagina u om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
Hoe u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account kunt vinden of een vergeten wachtwoord van uw account opnieuw kunt instellen.
Ontdek hoe u uw Xbox Live-profiel en gamertag kunt verplaatsen naar een andere Microsoft-account via een Xbox 360-console.
Wat u kunt doen om het volgende foutbericht op Xbox 360 op te lossen: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Hebt u problemen om een kinderaccount aan te maken? Wat u kunt doen als u het gedeelte voor ouderlijke toestemming niet kunt voltooien.
Hoe u de instellingen voor privacy en onlineveiligheid voor Xbox One kunt beheren, zowel voor u als voor uw kinderen.
Informatie over de instellingen voor onlineveiligheid en privacy die Xbox 360 te bieden heeft. Ook informatie over hoe u een kinderaccount kunt verhogen naar de account van een volwassene.
Waarom u onverwacht om het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account wordt gevraagd. Ook informatie over hoe beveiligingsgegevens helpen uw Microsoft-account beter te beschermen.
Hoe u de controlemechanismen voor privacy en onlineveiligheid voor Xbox One en Xbox 360 kunt beheren vanaf de computer.
Hoe u een fout oplost die optreedt wanneer u een wachtwoord voor aanmelden probeert in te stellen op Xbox 360.
Wat een kinderaccount is en de redenen waarom een Microsoft-account wordt behandeld als een kinderaccount.