Wachtwoord en beveiliging

Wachtwoord Microsoft-account opnieuw instellen
Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, helpt de informatie op deze pagina u om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
E-mailadres van uw Microsoft-account zoeken
Ontdek hoe u het e-mailadres dat van uw Microsoft-account kunt vinden, zodat u zich kunt aanmelden.
Uw Xbox Live-profiel verplaatsen naar een andere Microsoft-account op Xbox 360
Ontdek hoe u uw Xbox Live-profiel en gamertag kunt verplaatsen naar een andere Microsoft-account via een Xbox 360-console.
Fout "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig" treedt op voor Xbox Live op Xbox 360
Wat u kunt doen om het volgende foutbericht op Xbox 360 op te lossen: "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig. Probeer het opnieuw."
U kunt ouderlijke toestemming niet voltooien bij de aanmaak van een Xbox Live-kinderaccount
Hebt u problemen om een kinderaccount aan te maken? Wat u kunt doen als u het gedeelte voor ouderlijke toestemming niet kunt voltooien.
Instellingen voor onlineveiligheid en privacy van Xbox 360 wijzigen
Informatie over de instellingen voor onlineveiligheid en privacy die Xbox 360 te bieden heeft. Ook informatie over hoe u een kinderaccount kunt verhogen naar de account van een volwassene.
Een Xbox One-console gebruiken als gast
Hoe u een Xbox One-console als gast kunt gebruiken.
Verificatie in twee stappen uitschakelen
Hoe u verificatie in twee stappen kunt uitschakelen.
Privacy en onlineveiligheid voor Xbox One en Xbox 360 beheren vanaf uw computer
Hoe u de controlemechanismen voor privacy en onlineveiligheid voor Xbox One en Xbox 360 kunt beheren vanaf de computer.
Aanmelden op meerdere Xbox-consoles tegelijk
Wat u kunt doen als u uw account hebt aangemeld bij meerdere Xbox One-consoles.
Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox 360-console beheren
Hoe u uw Xbox Live-profiel kunt beveiligen met een wachtwoord, ervoor kunt zorgen dat uw Xbox-console uw wachtwoord onthoudt en hoe u de wachtwoordbeveiliging op uw profiel kunt wijzigen.