Aanmelden
Deze pagina delen

Accessoires

Hoe u een draadloze of bekabelde Xbox 360-controller voor Windows installeert, aansluit en test.
Informatie over hoe u een bedrade Xbox 360 controller kunt aansluiten op een computer die draait op Windows.
Handleiding voor het aansluiten van een bekabelde of draadloze controller op de Xbox 360-console, inclusief hoe u de batterijen kunt vervangen en wat u kunt doen als een draadloze controller niet werkt.
Informatie over opslagapparaten en -opties voor de Xbox 360 en de inhoud van de Xbox 360 verplaatsen naar een andere console via de Xbox 360 harddisk, een USB-flashstation en de transmissiekabel voor de Xbox 360.
Oplossingen zoeken voor problemen met de Xbox 360 draadloze controller, bijvoorbeeld de Xbox 360 draadloze controller verbreekt vaak de verbinding of kan geen verbinding krijgen met de Xbox 360-console.
Tips om problemen met USB-flashstations op Xbox 360 op te lossen.
Informatie over het installeren of verwijderen van een Xbox 360 harddisk uit een originele Xbox 360-console en uit de nieuwe Xbox 360 S.
Informatie over de Xbox 360 controller, inclusief de knoppen configureren, instellen en gebruiken.
Hoe u de overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk kunt gebruiken om content naar een andere Xbox 360-console te verplaatsen.
Met de Xbox 360-headset met snoer kunt u chatten met vrienden op Xbox Live. Hier vindt u informatie over hoe u deze kunt instellen.
Hier vindt u instructies om uw Xbox 360-controller te kalibreren voor gebruik op computers met Windows.