Aanmelden
Deze pagina delen

Accessoires: Populaire onderwerpen

Hoe u een Xbox 360-controller voor Windows kunt instellen
Hoe u een draadloze of bekabelde Xbox 360-controller voor Windows installeert, aansluit en test.
Een bekabelde Xbox 360-controller aansluiten op uw pc
Informatie over hoe u een bedrade Xbox 360 controller kunt aansluiten op een computer die draait op Windows.
Een controller aansluiten op de Xbox 360
Handleiding voor het aansluiten van een bekabelde of draadloze controller op de Xbox 360-console, inclusief hoe u de batterijen kunt vervangen en wat u kunt doen als een draadloze controller niet werkt.
Xbox 360-opslag
Informatie over opslagapparaten en -opties voor de Xbox 360 en de inhoud van de Xbox 360 verplaatsen naar een andere console via de Xbox 360 harddisk, een USB-flashstation en de transmissiekabel voor de Xbox 360.
Verbinding met Xbox 360 draadloze controller wordt verbroken of kan er geen verbinding mee maken
Oplossingen zoeken voor problemen met de Xbox 360 draadloze controller, bijvoorbeeld de controller verbreekt vaak de verbinding of kan geen verbinding maken met de Xbox 360-console.
Een Xbox 360 harddisk toevoegen of verwijderen
Informatie over het installeren of verwijderen van een Xbox 360 harddisk uit een originele Xbox 360-console en uit de nieuwe Xbox 360 S.
Veelgestelde vragen over Xbox 360 USB-flashstation
Tips om problemen met USB-flashstations op Xbox 360 op te lossen.
USB-flashstations gebruiken bij Xbox 360
Hoe u een USB-flashstation bij uw Xbox 360-console kunt gebruiken.
De draadloze hoofdtelefoon met Bluetooth instellen en gebruiken met een Xbox 360-console
Met de Xbox 360 draadloze hoofdtelefoon met Bluetooth kunt u chatten met vrienden op Xbox Live. Gebruik de hoofdtelefoon om op Xbox Live te chatten of schakel over naar Bluetooth-mode en gebruik de hoofdtelefoon met een Bluetooth-apparaat, zoals een mobiele telefoon of pc.
Xbox 360 bedrade en draadloze controllers
Informatie over de Xbox 360 controller, inclusief de knoppen configureren, instellen en gebruiken.
De Xbox 360-headset met snoer aansluiten en gebruiken
Met de Xbox 360-headset met snoer kunt u chatten met vrienden op Xbox Live. Hier vindt u informatie over hoe u deze kunt instellen.