Aanmelden
Deze pagina delen

Verbindingen

Hoe u de Xbox 360 kunt instellen om te werken als Windows Media Center Extender, zodat u mediacontent van uw pc met Windows 7 op uw tv kunt bekijken.
Hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8 om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.
Als u een stereo of een andere A/V-ontvanger hebt, dan kunt u deze samen met uw Xbox 360 gebruiken voor een ongelofelijke geluidskwaliteit! Ga daarvoor als volgt te werk.
Windows Media Center gebruiken om muziek, afbeeldingen en video naar de Xbox 360-console te streamen. Leer hoe.
Hoe u problemen met de fout "Secure HDCP" oplost, die optreden wanneer u probeert om een dvd of film te bekijken in de Netflix-app op uw Xbox 360-console.
Wat u kunt doen als de installatiecode ontbreekt wanneer u Windows Media Center installeert bij de Xbox 360-console.
Hoe u fout "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" kunt oplossen, zodat u de Xbox 360 met uw pc kunt verbinden.
De meest voorkomende fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u Windows Media Center met uw Xbox 360 gebruikt.
Meer informatie over wat u kunt doen als u "Configuratiefout" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Informatie over hoe u de firewallpoorten instelt zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met uw Xbox 360-console.
Wat u kunt doen als u foutbericht "Xbox 360 niet gevonden" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.