Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Verbindingen

Populaire onderwerpen

Hoe u de Xbox 360 kunt instellen om te werken als Windows Media Center Extender, zodat u mediacontent van uw pc met Windows 7 op uw tv kunt bekijken.
Informatie over hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8, om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.

Hulpmiddelen voor ondersteuning