Verbindingen: Populaire onderwerpen

Hoe u de Xbox 360 kunt instellen om te werken als Windows Media Center Extender, zodat u mediacontent van uw pc met Windows 7 op uw tv kunt bekijken.
Hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8 om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.
Wat u kunt doen als u foutbericht "Xbox 360 niet gevonden" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Als u een stereo of een andere A/V-ontvanger hebt, dan kunt u deze samen met uw Xbox 360 gebruiken voor een ongelofelijke geluidskwaliteit! Ga daarvoor als volgt te werk.