Console

Een nieuwe Xbox 360-update ophalen
De Xbox 360-consolesoftware wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies. Hier vindt u tips en suggesties om uw consolesoftware bij te werken via Xbox Live, een gameschijf of zelfs een USB-flashstation.
Problemen met een update naar uw Xbox 360-console oplossen
Oplossingen voor problemen en foutberichten in de Xbox 360-consolesoftware die kunnen optreden bij het bijwerken van de Xbox 360-consolesoftware.
Hoe u de cache op een Xbox 360 wist
Ontdek hoe u de systeemcache van de Xbox 360-console kunt wissen. Dit kan vaak problemen met de Xbox 360-console oplossen.
Uw Xbox 360 S of originele Xbox 360 aansluiten op een tv
Een stapsgewijze handleiding om de Xbox 360 S-console of originele Xbox 360-console aan te sluiten op uw tv of beeldscherm.
Oplossing voor Xbox 360-disc-station
Wat u kunt doen als het disc-station van uw Xbox 360-console geen discs kan lezen of niet open of dicht gaat.
Controleer de voeding van de Xbox 360
U kunt problemen met uw Xbox 360-console soms oplossen door te controleren of alle voedingsaansluitingen stevig zijn bevestigd. Als u problemen hebt, kunt u het volgende proberen.
Foutcodes bij systeemupdate Xbox 360
Krijgt u een foutcode nadat u de Xbox 360-consolesoftware hebt geüpdatet? Probeer de stappen op deze pagina om het probleem op te lossen.
De aan/uit-knop van de Xbox 360-console knippert rood
Een knipperend rood lampje op de aan/uit-knop van de Xbox 360-console betekent dat uw console oververhit is.
Dvd's afspelen op de Xbox 360-console
U kunt dvd's afspelen op uw Xbox 360-console. Leer meer over regiocodes van dvd's, indelingen en de soorten schijven die worden ondersteund door de Xbox 360-console.
De schijflade van de Xbox 360-console handmatig uitwerpen
Als de schijflade van uw Xbox 360-console klem zit, krijgt u hier informatie over hoe u deze handmatig kunt openen.
Meerdere Xbox 360-consoles aan elkaar koppelen via systeem koppelen
Informatie over hoe u twee of meer Xbox 360-consoles aan elkaar kunt koppelen om één game te spelen vanaf meerdere consoles (gamen op gekoppelde systemen).