Aan de slag

Uw originele Xbox 360- of Xbox 360 S-console instellen
Volg deze stapsgewijze instructies om uw Xbox 360-console in te stellen.
De Xbox 360 E-console instellen
Volg deze stapsgewijze instructies om uw Xbox 360 E-console in te stellen.
De beste locatie zoeken voor de Xbox 360-console
Suggesties over het vinden van een plaats voor uw Xbox die goed geventileerd is, om te zorgen dat u lange tijd plezier kunt beleven met uw console.
Kinect instellen op Xbox 360
Volg deze stapsgewijze handleiding om een Kinect-sensor op uw Xbox 360 in te stellen. Verder krijgt u informatie over hoe u een speelruimte instelt, zodat u snel en gemakkelijk kunt gaan spelen.
"Ik maak voor het eerst verbinding met Xbox Live."
Zoek hulp om met de Xbox-console verbinding te maken met Xbox Live via een bedrade of draadloze verbinding.
Over Xbox Live op Xbox 360
Xbox Live is de online service voor Xbox 360. Lees deze pagina voor meer informatie over Xbox Live en hoe u uw console kunt verbinden.
Hoe u draadloze netwerkinstellingen kunt configureren op uw Xbox 360-console
Informatie over hoe u draadloze instellingen configureert op de Xbox 360-console.