Aanmelden
Deze pagina delen

Netwerken: Populaire onderwerpen

Xbox Live is de online service voor Xbox 360. Lees deze pagina voor meer informatie over Xbox Live en hoe u uw console kunt verbinden.
Als u een foutbericht te zien krijgt wanneer u de Xbox Live-verbinding test, kunt u het foutbericht hier opzoeken om oplossingen voor uw verbindingsprobleem te vinden.
Als u problemen hebt om op uw Xbox 360-console verbinding te maken met Xbox Live of uw verbinding traag of van slechte kwaliteit is, probeer dan deze oplossingen voor het probleem.
De oplossingen die u kunt proberen als u voorheen verbinding kon maken met Xbox Live, maar nu geen verbinding meer kunt maken.
Informatie over hoe u draadloze instellingen configureert op de Xbox 360-console.
Als u een firewall of een router hebt, moet u misschien de configuratie wijzigen, zodat de Xbox 360-console kan communiceren met Xbox Live. Hier vindt u meer informatie over de poorten die geopend moeten zijn.
Zoek hulp om met de Xbox-console verbinding te maken met Xbox Live via een bedrade of draadloze verbinding.
Hoe u met de Xbox 360-console verbinding kunt maken met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router.
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als u regelmatig de verbinding met Xbox Live verliest.
Hier vindt u oplossingen die u kunt proberen als u een NAT-fout ontvangt of uw vrienden online niet kunt horen of als u niet kunt deelnemen aan een online multiplayergame of deze niet kunt hosten.
Hoe u het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoekt, zodat u verbinding kunt maken met Xbox Live via uw draadloze netwerk.