Windows Media Center

Windows 7: Windows Media Center instellen met Xbox 360
Hoe u de Xbox 360 kunt instellen om te werken als Windows Media Center Extender, zodat u mediacontent van uw pc met Windows 7 op uw tv kunt bekijken.
Windows 8: Xbox 360 instellen als Windows Media Center Extender
Hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8 om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.
Windows Vista: Windows Media Center instellen met Xbox 360
Hoe u muziek, afbeeldingen en video kunt streamen naar uw Xbox 360-console via Windows Media Center.
Ontbrekende installatiecode voor Xbox 360 en Windows Media Center
Wat u kunt doen als de installatiecode ontbreekt wanneer u Windows Media Center installeert bij de Xbox 360-console.
Problemen met de verbinding tussen Windows Media Center en uw Xbox 360 oplossen
De meest voorkomende fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u Windows Media Center met uw Xbox 360 gebruikt.
"Configuratiefout" treedt op wanneer u een Windows Media Center Extender probeert toe te voegen
Meer informatie over wat u kunt doen als u "Configuratiefout" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Firewallpoorten configureren voor Windows Media Center op Xbox 360
Informatie over hoe u de firewallpoorten instelt zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met uw Xbox 360-console.
Foutbericht "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" op de Xbox 360
Hoe u fout "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" kunt oplossen, zodat u de Xbox 360 met uw pc kunt verbinden.
Mappen die standaard bewaakt worden bij Xbox 360 als Windows Media Extender
Informatie over de mappen op uw computer die standaard worden bewaakt wanneer u de Xbox 360-console als Windows Media Center Extender gebruikt.
Firewall van andere fabrikanten configureren voor Windows Media Center op Xbox
Informatie over hoe u een firewall van een andere fabrikant instelt, zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met de Xbox.
Foutbericht "The correct ports cannot be opened" treedt op wanneer u Windows Media Center Extender op Xbox 360 gebruikt
Wat u kunt doen als u foutbericht "The correct ports cannot be opened" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt om verbinding te maken met uw Xbox 360.