Xbox Music

Functies

Informatie over hoe u muziek kunt synchroniseren naar de cloud.
Met een Xbox Music-pas krijgt u onbeperkte toegang tot miljoenen nummers. U kunt zo veel streamen of downloaden als u wilt. Luisteren op uw pc, tablet, telefoon of Xbox-console.
Naar muziek luisteren van uiteenlopende bronnen en draagbare apparaten op uw Xbox 360-console.
Als u een onafhankelijk muzikant of opnameartiest bent, kunt u ontdekken hoe u uw muziek kunt verkopen in de Xbox Music store.
Informatie over hoe u de cloud van Xbox Music kunt gebruiken.
Luisteren naar muziek en muziek streamen op Xbox 360 met de Xbox Music-app. Met een Xbox Music-pas (voorheen Zune Music-pas) kunt u duizenden nummers streamen.