iOS

Hoe u een afspeellijst van uw favoriete muziek kunt maken in Xbox Music op een iPhone.
Informatie over hoe u muziek kunt synchroniseren naar de cloud.
Informatie over hoe u de cloud van Xbox Music kunt gebruiken.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u hiermee onbeperkt muziek kunt streamen en downloaden.
Als u een onafhankelijk muzikant of opnameartiest bent, kunt u ontdekken hoe u uw muziek kunt verkopen in de Xbox Music store.
Laat het ons weten! Uw suggesties helpen ons beter te begrijpen hoe u de app gebruikt en hoe we de app kunnen verbeteren. U kunt ook stemmen op andere suggesties.