Windows

Informatie over hoe u een bedrade Xbox 360 controller kunt aansluiten op een computer die draait op Windows.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u hiermee onbeperkt muziek kunt streamen en downloaden.
Hoe u een draadloze of bekabelde Xbox 360-controller voor Windows installeert, aansluit en test.
Hebt u problemen met uw Xbox controller voor Windows? Informatie over hoe u de vereisten van uw controller controleert, stuurprogramma's bijwerkt en instellingen aanpast.
Hoe u uw eigen muziekcollectie kunt toevoegen aan de Xbox Music-app.
Hoe u uw eigen video's kunt toevoegen aan Xbox Video in Windows 8 of 8.1 of Windows RT 8.1.
Hier vindt u informatie over hoe u de Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows op uw computer aansluit en hoe u uw draadloze Xbox 360-controller op uw computer aansluit.
Download en installeer de Zune Muziek- + videosoftware in Windows en kom meer te weten over systeemaanbevelingen en privacygegevens.
Krijg de beste gamekwaliteit voor uw pc-games door uw Xbox 360 controller voor Windows te configureren en in te stellen.
Games for Windows Live is stopgezet, maar er zijn nog steeds veel games die u kunt spelen op uw Windows-computer of -apparaat.
Meer te weten komen over de functies van Xbox op Windows en de beschikbaarheid van Xbox SmartGlass, Xbox Games, Xbox Music en Xbox Video