Windows

Populaire onderwerpen

Hoe u uw eigen muziekcollectie kunt toevoegen aan de Xbox Music-app.
Hoe u uw eigen video's kunt toevoegen aan Xbox Video in Windows 8 of 8.1 of Windows RT.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u hiermee onbeperkt muziek kunt streamen en downloaden.
Hoe u een draadloze of bedrade Xbox 360-controller voor Windows installeert, aansluit en test.
Wat u kunt doen als nieuw toegevoegde muziek niet in uw muziekcollectie verschijnt.
Details van de release van Xbox op Windows.
Meer over Xbox Music. Met een Xbox Music-pas kunt u muziek downloaden en afspelen onderweg of op uw pc. U kunt ook muziek afspelen via de cloud.
Informatie over hoe u de cloud van Xbox Music kunt gebruiken.
Informatie over hoe u muziek kunt synchroniseren naar de cloud.