Aanmelden
Deze pagina delen

Windows Phone 7

Zoek oplossingen voor de fouten waardoor het apparaat niet is herkend door de Zune-software
Informatie over wat u moet doen als u de Zune-software op uw pc niet kunt bijwerken of installeren of u de software van de Zune-speler niet kunt bijwerken.
Informatie over hoe u uw Zune-collecties afspeelt, toevoegt en verwijdert met de Zune Muziek- + videosoftware.
Informatie over hoe u de Zune Muziek- + videosoftware kunt downloaden, installeren, opnieuw installeren of verwijderen.
Informatie over het gebruik van uw Xbox Live-account op uw Windows Phone 7 om games met beurten te spelen, uw prestaties bij te houden en in contact te blijven met uw Xbox Live-vrienden.
Informatie over hoe u de Zune-speler kunt synchroniseren met de Zune Muziek- + videosoftware.
Hoe u de Zune-software kunt installeren, bijwerken, verwijderen en gebruiken.
Wat u kunt doen als u problemen hebt om u aan te melden bij uw Zune-account.
Hier vindt u informatie over hoe u met de Zune Muziek- + videosoftware mediagegevens kunt bijwerken, zoals titels van nummers, albums, video´s en de namen van artiesten.
Wat u moet doen wanneer u het foutbericht "De Zune-software ondersteunt Windows Service Pack 2 niet" te zien krijgt
Meer informatie over hoe u uw content draadloos vanaf uw Zune-software naar een Zune-speler kunt synchroniseren.