Windows Phone 7

Zoek oplossingen voor de fouten waardoor het apparaat niet is herkend door de Zune-software
Informatie over hoe u uw Zune-collecties afspeelt, toevoegt en verwijdert met de Zune Muziek- + videosoftware.
Informatie over hoe u de Zune Muziek- + videosoftware kunt downloaden, installeren, opnieuw installeren of verwijderen.
Informatie over hoe u de Zune-speler kunt synchroniseren met de Zune Muziek- + videosoftware.
Informatie over het gebruik van uw Xbox Live-account op uw Windows Phone 7 om games met beurten te spelen, uw prestaties bij te houden en in contact te blijven met uw Xbox Live-vrienden.
Informatie over wat u moet doen als u de Zune-software op uw pc niet kunt bijwerken of installeren of u de software van de Zune-speler niet kunt bijwerken.
Hier vindt u informatie over hoe u met de Zune Muziek- + videosoftware mediagegevens kunt bijwerken, zoals titels van nummers, albums, video´s en de namen van artiesten.
Hoe u de Zune-software kunt installeren, bijwerken, verwijderen en gebruiken.
Hier vindt u informatie over hoe u met behulp van de Zune-software en uw apparaten mediabestanden die u in de Xbox Music Store hebt gekocht kunt herstellen en er een back-up van kunt maken.
Informatie over hoe u de metagegevens in uw muziek- of videocollectie in Zune kunt bewerken.
Informatie over hoe u muziek kunt streamen, downloaden en afspelen met de Xbox Music-pas.