Windows Phone 8

Populaire onderwerpen

Informatie over Halo Spartan Assault op Windows Phone 8 en 8.1 en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.
Hoe u uw videocollectie op uw Windows Phone 8 kunt beheren.
Informatie over hoe u muziek kunt synchroniseren naar de cloud.
Hoe u uw collectie van Xbox Music kunt beheren op een Windows Phone 8.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u deze op uw Windows Phone kunt krijgen, zodat u onbeperkt toegang hebt tot muziek om te downloaden of te streamen. Er is een gratis evaluatieversie van 30 dagen beschikbaar.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u hiermee onbeperkt muziek kunt streamen en downloaden.
Meer over Xbox Music. Met een Xbox Music-pas kunt u muziek downloaden en afspelen onderweg of op uw pc. U kunt ook muziek afspelen via de cloud.
Informatie over hoe u de cloud van Xbox Music kunt gebruiken.