Aanmelden
Deze pagina delen

Windows Phone 8: Populaire onderwerpen

Hoe u uw collectie van Xbox Music kunt beheren op een Windows Phone 8.
Ontdek hoe u afspeellijsten kunt maken en beheren op uw Windows Phone 8.
Wat u kunt doen als problemen hebt om Xbox Music op Windows Phone 8.1 te gebruiken.
Hoe u uw videocollectie op uw Windows Phone 8 kunt beheren.
Details over de release van Xbox op Windows Phone 8.1.
Hoe u problemen met het downloaden van Wordament voor Windows Phone of de verbinding van de game met Xbox Live kunt oplossen.
Informatie over Halo Spartan Assault op Windows Phone 8 en 8.1 en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u deze op uw Windows Phone kunt krijgen, zodat u onbeperkt toegang hebt tot muziek om te downloaden of te streamen. Er is een gratis evaluatieversie van 30 dagen beschikbaar.
Wat u kunt doen als problemen hebt om Xbox Video te gebruiken op Windows Phone 8.1.
Hoe u de kleurinstellingen voor Wordament kunt beheren en hoe namen en woorden werken in de game.
Wat u kunt doen als u fout 8300300B te zien krijgt wanneer u muziek of video van iTunes met uw Windows Phone 8 probeert te synchroniseren met de Windows Phone-app voor desktop.