Xbox op het internet

Informatie over hoe u een afspeellijst kunt maken in Xbox Music op music.xbox.com.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u hiermee onbeperkt muziek kunt streamen en downloaden.
Meer over Xbox Music. Met een Xbox Music-pas kunt u muziek downloaden en afspelen onderweg of op uw pc. U kunt ook muziek afspelen via de cloud.
Als u een onafhankelijk muzikant of opnameartiest bent, kunt u ontdekken hoe u uw muziek kunt verkopen in de Xbox Music store.
Ontdek hoe u foto's en de biografie van uw band op Xbox Music kunt plaatsen.
Laat het ons weten! Uw suggesties helpen ons beter te begrijpen hoe u de app gebruikt en hoe we de app kunnen verbeteren. U kunt ook stemmen op andere suggesties.