Accessoires

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows
Hier vindt u informatie over hoe u de Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows op uw computer aansluit en hoe u uw draadloze Xbox 360-controller op uw computer aansluit.
Hoe u een Xbox One-controller kunt aansluiten op een pc met Windows
Hoe u uw Xbox One-controller kunt aansluiten op een pc met Windows.
Alles over de Xbox draadloze adapter voor Windows
Hier vindt u alles wat u moet weten over de Xbox draadloze adapter voor Windows, inclusief informatie over kenmerken, instellingen, probleemoplossing en service.
Problemen met uw Xbox 360-controller voor Windows oplossen
Hebt u problemen met uw Xbox 360-controller voor Windows? Informatie over hoe u de vereisten van uw controller controleert, stuurprogramma's updatet en instellingen aanpast.
Uw Xbox 360 controller voor Windows configureren
Krijg de beste gamekwaliteit voor uw pc-games door uw Xbox 360 controller voor Windows te configureren en in te stellen.
Xbox 360 controller voor Windows
Informatie over het gebruik van de Xbox 360 controller voor Windows en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.