Een game volgen op Xbox One

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste clips over uw favoriete games. Selecteer Volgen in de gamehub voor uw favoriete games, waarna alle relevante berichten worden weergegeven in uw activiteitsfeed.

Een voorbeeld van een gamehub waarbij de optie 'Volgen' is geselecteerd

De gamehub voor een game weergeven:

• Vanaf het Home-scherm
    Selecteer Gamehub voor de games die u het laatst hebt gespeeld.
  • In de Store
    Selecteer Gamehub wanneer u zoekt naar de game in de Store.
  • Via Pins of Mijn games en apps
    Als u een gamehub wilt weergeven via Pins of Mijn games en apps, markeert u de game, drukt u op de Menuknop op uw controller en selecteert u Ga naar Gamehub.