Games for Windows Live

Games for Windows Live is een app waarmee u verbinding kunt maken met de Xbox Live-service vanaf uw apparaten met Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1. U kunt uw Xbox-gamertag dus gebruiken om ondersteunde titels van Games for Windows Live online te spelen.

Als u een apparaat met Windows 7, Windows 8 of Windows 8.1 hebt, klik dan hier en volg de stappen om de Games for Windows Live-app te installeren.

Als u een apparaat met Windows 10 hebt, kunt u de Xbox-app nu gebruiken om verbinding te maken met de Xbox Live-service. Ga naar Aanmelden bij de Xbox-app op Windows 10 voor meer informatie over de Xbox-app en ook Xbox-games installeren op Windows 10.

Zie Verbindingsproblemen met Games for Windows Live oplossen als u problemen hebt om de Games for Windows Live-app te installeren of verbinding te maken met de Xbox Live-service.

Zie de pagina Windows Games voor een lijst met de beschikbare games in Windows.

Zie voor andere gameopties: