Content voor volwassenen ontbreekt in de Xbox Store

Toegang tot content voor volwassenen

Content voor volwassenen is wellicht niet zichtbaar in de Xbox Store wanneer een kinderaccount of account met contentbeperkingen is aangemeld, zelfs als een volwassene zonder beperkingen zich ook heeft aangemeld en actief is. Zie Beperkingen voor content als een volwassene en een kind zijn aangemeld op Xbox One voor meer informatie.

Voor toegang tot content voor volwassenen moet u elke kinderaccount of account met contentbeperkingen eerst afmelden:

1. Ga naar Xbox Home en selecteer de profielafbeeldingen linksboven op het scherm, naast het berichtencentrum.
  2. Selecteer een account en selecteer Sign out. (Deze actie verwijdert de account niet van uw Xbox One)
  3. Probeer opnieuw te bladeren in de Store.