Hoe u een Xbox One-console kunt aanduiden als uw eigen Xbox

Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt op een Xbox One en uw wachtwoord opslaat, wordt die console uw Home Xbox. Met de instelling Mijn Home Xbox kunt u het volgende doen:

• Games en downloadable content die u hebt gekocht in de Store delen met anderen die zich aanmelden op uw console. U kunt zelfs games delen die u hebt gedownload als onderdeel van een abonnement.
  • Uw Xbox Gold-abonnement delen met iedereen die zich aanmeldt op uw console.

Op uw Home Xbox kunt u ook gedownloade games spelen als u onderweg bent of als er een netwerk- of serviceonderbreking is. U moet zorgen dat uw console is ingesteld als uw Home Xbox voor u offline gaat. Zie Xbox One offline gebruiken voor meer informatie.

Als u meer dan één Xbox One-console hebt of als u zich aanmeldt bij meerdere consoles, raden we aan dat u de meest gebruikte console aanduidt als uw Home Xbox.

Games en Gold delen op uw Home Xbox

Bekijk de video "Games en Gold delen op uw Home Xbox. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Een Xbox One-console aanduiden als uw eigen Xbox

Opmerking U kunt slechts één console aanduiden als uw Home Xbox.

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Persoonlijke instellingen.
  5. Selecteer Mijn Home Xbox.
  6. Controleer de informatie en voer daarna een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Deze als mijn Home Xbox instellen om de console als uw Home Xbox aan te duiden.
    • Selecteer Dit is niet mijn Home Xbox om de aanduiding te verwijderen.

Kan ik een andere console instellen als mijn Home Xbox-console?

In een periode van een jaar kunt u drie keer wijzigen welke console uw Home Xbox is. Wanneer u een andere Home-console instelt, worden alle apparaatlicenties voor digitale content verplaatst naar uw nieuwe Home Xbox Deze apparaatlicenties zullen niet meer beschikbaar zijn op uw oude "Home" Xbox.