Content en uitbreidingen voor uw Xbox One-games bekijken en downloaden

Tal van Xbox One-games hebben uitbreidingen, zoals nieuwe items in de game of nieuwe levels die u kunt kopen in de Xbox Store. Bekijk de volgende video om snel te ontdekken hoe u de beschikbare uitbreidingen voor uw games op Xbox One kunt bekijken, beheren en downloaden.

Opmerking Voor toegang tot uw downloads, zorgt u dat u bent aangemeld bij de Microsoft-account die u hebt gebruikt om de content te kopen en te downloaden. Zie Hoe u games en gamecontent kunt vinden nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One voor hulp met automatische downloads van uw aankopen.

Games of apps zoeken die momenteel zijn geïnstalleerd

1. Scrol naar rechts op het scherm Home op de Xbox One en druk op de A-knop  op uw controller om Mijn games en apps te openen.
  2. Selecteer Games of Apps.
  3. De meest recente content die u hebt gedownload of gebruikt, verschijnt eerst. Als u uw game of app niet ziet, blader dan naar rechts tot deze verschijnt.

Beschikbare uitbreidingen voor een specifieke game bekijken

Als u de game reeds hebt en wilt zien of er uitbreidingen beschikbaar zijn om te downloaden, kunt u Gamedetails tonen in Mijn games en apps selecteren om de beschikbare uitbreidingen te bekijken. Dat doet u als volgt:

1. Scrol naar rechts op het scherm Home en druk op de A-knop  op uw controller om Mijn games en apps te openen.
  2. Zoek de game en druk op de Menuknop .
  3. Selecteer Game beheren
  4.  Selecteer Bekijken in Store.

Opmerking Als er meer dan drie uitbreidingen beschikbaar zijn voor een titel, schuift u omlaag om ze allemaal te bekijken.

Volg deze stappen als u de game niet hebt, maar wel de beschikbare uitbreidingen voor een game in de Store wilt bekijken:

1. Druk op de Xbox-knop op uw controller om naar het scherm Home te gaan.
  2. Scrol naar rechts naar Store en selecteer Games bovenaan op het scherm.
  3. Schuif omlaag en selecteer Zoeken in alle games.
  4. Voer de titel van de game in en selecteer Zoeken.
  5. Selecteer de game in de lijst.
  6. Als er uitbreidingen beschikbaar zijn voor de game, verschijnen deze onder de game.

Games, apps, uitbreidingen of pakketten met content zoeken die u hebt gedownload maar hebt verwijderd

1. Scrol naar rechts op het scherm Home en druk op de A-knop  op uw controller om Mijn games en apps te openen.
  2. Selecteer Games of Apps.
  3. Bekijk Klaar om te installeren in het navigatievenster links.

Uitbreidingen die u hebt gekocht als onderdeel van een bundel downloaden

Als er meerdere uitbreidingen bij een enkele aankoop waren inbegrepen, zoals een seizoenspas of een gamebundel met beperkte oplage, dan moet u deze wellicht apart downloaden. Er zijn twee manieren om de individuele items te downloaden:

• Zoek naar een Store in de game. Zoek de onderdelen van de seizoenspas en download ze daar.
  • Download de individuele uitbreidingen in de Store. Dat doet u als volgt:
  1. Scrol naar rechts op het scherm Home en druk op de A-knop op uw controller om Mijn games en apps te openen.
  2. Zoek de game en druk op de Menuknop .
  3. Selecteer Game beheren.
  4. Selecteer de uitbreiding die u wilt installeren in de kolom Klaar om te installeren.
  5. Druk op de A-knop  om de uitbreiding te installeren.
    Zie Problemen met downloaden van een game of app op Xbox One als u nog steeds problemen hebt met het downloaden van uw uitbreidingen.

Verwante problemen