Veelgestelde vragen over Call of Duty: Infinite Warfare voor Windows 10

Lees antwoorden op veelgestelde vragen over Call of Duty: Infinite Warfare voor Windows 10.

Veelgestelde vragen

Ik werd gevraagd mijn besturingssysteem te upgraden om Call of Duty: Infinite Warfare te spelen. Welke versie van Windows heb ik nodig?

U hebt Windows 10 versie 1607 (build van besturingssysteem 14393.351) nodig om Call of Duty: Infinite Warfare te downloaden en te installeren.

Bovendien moet uw apparaat draaien op een 64-bits versie van Windows 10. Als u een 32-bits versie hebt, kunt u Call of Duty: Infinite Warfare niet spelen.

Zo kunt u zien of u de juiste versie van Windows op uw apparaat gebruikt:

1. Ga naar Start, typ "Over uw computer" en selecteer Over uw computer.
  2. Zoek Editie onder Computer om te ontdekken op welke versie en editie van Windows uw pc draait.
  3. Zoek naar Type computer onder Computer om te zien of u de versie van Windows met 32 bits of 64 bits gebruikt.

Als uw versie niet in de lijst staat, moet u een update uitvoeren voordat u de game kunt downloaden. Dat kan op verschillende manieren:

• Ga naar Start, selecteer Instellingen, selecteer Bijwerken en beveiliging en selecteer Windows Update. Controleer of er relevante updates beschikbaar zijn.

Opmerking Als u de upgrade naar Windows 10 minder dan 31 dagen geleden hebt uitgevoerd, krijgt u de update van november niet meteen. Zo kunt u teruggaan naar uw vorige versie van Windows als u dat wilt. Wanneer 31 dagen zijn verstreken, zal uw pc de update van november automatisch downloaden.

Is Call of Duty: Infinite Warfare een Xbox Play Anywhere-titel?

Nee. Gebruikers die op Xbox One willen spelen, moeten de titel apart kopen in de Xbox Store.

Ondersteunt Call of Duty: Infinite Warfare cross play met andere platformen zoals Xbox One?

Nee, cross play met andere versies en platformen wordt niet ondersteund.

Heb ik DirectX 12 nodig om de game te spelen?

Nee, maar DirectX 11 moet zijn geïnstalleerd om Call of Duty: Infinite Warfare te kunnen spelen.

Zo kunt u zien of DirectX 11 is geïnstalleerd:

1. Druk op de toets met het Windows-logo+R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Typ "dxdiag" en druk op Enter om het Diagnostisch hulpprogramma voor DirectX te starten.
  3. Zoek de versie van DirectX op het tabblad Systeem van het venster Systeeminformatie. Deze versie moet "11" of hoger zijn om Call of Duty: Infinite Warfare te kunnen spelen.

Wat zijn de hardwarevereisten?

Zie de pagina van de game in de Store om alle systeemvereisten voor elke game te zien:

Het is bovendien een goed idee dat u de meest recente stuurprogramma's van AMD en NVIDIA hebt geïnstalleerd.

Zo kunt u uw GPU (grafische processor) en VRAM (videogeheugen) bepalen:

1. Ga naar Start, selecteer Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Schuif omlaag op het tabblad Weergave en selecteer Geavanceerde weergave-instellingen.
  3. Schuif omlaag en selecteer Eigenschappen van beeldschermadapter. Bij Type adapter wordt de naam van de GPU weergegeven en bij Toegewezen geheugen wordt het VRAM weergegeven.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 voor meer informatie om uw apparaat te controleren.

Wat gebeurt er als ik de game download op een apparaat dat niet voldoet aan de vereisten voor hardware?

We raden u aan eerst de apparaatspecificaties te controleren om te kijken of uw apparaat voldoet aan de minimale vereisten.

Hoe groot is de game?

Om Call of Duty: Infinite Warfare te downloaden is minstens 52 tot 133 GB vrije ruimte op de harddisk nodig, afhankelijk van de bundel die u hebt gekocht.

Zo kunt u bepalen hoeveel ruimte er beschikbaar is op de harddisk van uw apparaat:

1. Ga naar Instellingen, selecteer Systeem en selecteer Opslag.
  2. De gebruikte schijfruimte voor elk station op uw apparaat wordt weergegeven. Controleer of er voldoende ruimte beschikbaar is op de harddisk.

Als u meer dan één station of partitie hebt, noteert u het station of de partitie met de meeste beschikbaar schijfruimte. Controleer dat Nieuwe apps onder het gedeelte Locaties opslaan worden opgeslagen naar dat station of die partitie.

Opmerking Als de game al wordt gedownload, moet u de installatie annuleren en opnieuw starten zodat de game wordt opgeslagen naar de nieuwe locatie.

Als u Call of Duty: Infinite Warfare al hebt geïnstalleerd en u de game naar een ander station wilt verplaatsen:

1. Zorg dat u Call of Duty: Infinite Warfare sluit als u de game al speelt.
  2. Ga naar Instellingen, selecteer Systeem en selecteer Opslag.
  3. Kies het station waar u de game hebt geïnstalleerd en selecteer Apps en games.
  4. Selecteer Call of Duty: Infinite Warfare, selecteer Verplaatsen en kies de partitie waarnaar u de game wilt verplaatsen.

Hoe lang duurt het om de game te downloaden?

De downloadtijd kan variëren op basis van de snelheid van uw internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 6,5 uur om 60 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

Terwijl u de game downloadt, mag u het downloaden niet onderbreken en de computer niet uitschakelen. Wanneer de download is voltooid, verschijnt het pictogram van Call of Duty: Infinite Warfare op uw scherm Home.

Opmerking U moet wellicht extra internetkosten betalen wanneer u de game downloadt.

Probeer het volgende als de game langzaam wordt gedownload:

1. Zorg dat u niet meer dan één game, app of update tegelijk downloadt.
  2. Als er andere apparaten op uw netwerk zitten die bandbreedte kunnen gebruiken (bijvoorbeeld een film streamen), moet u deze pauzeren totdat uw download is voltooid.
  3. Controleer of er updates van Windows 10 beschikbaar zijn voor uw apparaat. Ga naar Instellingen en selecteer Update en beveiliging om te zien of er updates beschikbaar zijn.
  4. Ga naar de pagina Problemen met netwerkverbinding oplossen om potentiële verbindingsproblemen op te lossen.

Welk soort accessoire heb ik nodig om de game te besturen?

U kunt een muis en toetsenbord of een Xbox One-controller gebruiken. Als u een controller gebruikt, hebt u een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op uw apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

Heb ik een Microsoft-account nodig om de game te spelen?

U hebt een Microsoft-account nodig om Call of Duty: Infinite Warfare te spelen. Als u al games speelt op Xbox 360 of Xbox One, kunt u de account gebruiken die u voor die games gebruikt. Zie de pagina Veelgestelde vragen over Microsoft-account voor meer informatie.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen?

Als u weet dat u zich langere tijd zult bevinden in een gebied zonder onlinedekking, zoals tijdens een langeafstandsvlucht of een zeiltocht, kunt u uw Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat u Call of Duty: Infinite Warfare offline kunt spelen.

Voor meer informatie over hoe u uw Windows 10-apparaat voorbereidt op offline spelen, raadpleegt u Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus.

Als u offline speelt, zijn sommige functies, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Windows Store, niet beschikbaar. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer u offline bent.

Als u achievements verdient terwijl u offline speelt, worden deze met uw account gesynchroniseerd wanneer u zich de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op uw apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer u zich aanmeldt bij Xbox Live.

U kunt ook niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer u offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Ik heb de versie van Call of Duty: Infinite Warfare voor Xbox One al. Zijn de twee versies van de game gekoppeld?

De versies van Call of Duty: Infinite Warfare voor Xbox One en Windows 10 zijn verschillende versies. Er is geen link of verbinding tussen de games.

Aangezien u een Microsoft-account nodig hebt om u aan te melden op Xbox Live om te spelen, kunt u in beide games achievements en gamerscore verdienen. Alle voortgang die u maakt in de Xbox One-versie, wordt echter niet overgedragen naar de Windows 10-versie en vice versa.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer u via Call of Duty: Infinite Warfare verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijgt u de volgende voordelen terwijl u op uw apparaat met Windows 10 speelt.

Opmerking U moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om Call of Duty: Infinite Warfare te starten. Zie hierboven Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen?.

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een andere pc, te beginnen van waar u gestopt bent.
  • Spelen met uw Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR:
    • Als u Game DVR wilt starten tijdens het spelen, drukt u op de toets met het Windows-logo + G.
    • Als u uw Game DVR-instellingen wilt beheren, start u de Xbox-app, gaat u naar Instellingen en selecteert u vervolgens Game DVR.
    • Alle gameclips die u opneemt terwijl u Call of Duty: Infinite Warfare speelt, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer u een game speelt in Windows 10 voor meer informatie.

Verwante problemen