Hoe u uw fitnessinformatie in Dance Central 3 kunt bijhouden

Overzicht

Dance Central 3 omvat de functie Fitness Tracking, waarmee u uw calorieverbranding kunt bijhouden en uw fitnessdoelstellingen kunt behalen. De functie Fitness Tracking maakt gebruik van informatie die opgeslagen is in de Exercise Info van uw console en werkt samen met de Kinect PlayFit-toepassing.

Opmerking Fitness Tracking is standaard uitgeschakeld en moet worden ingeschakeld voor de fitnessinformatie kan worden gebruikt in Kinect PlayFit en andere toepassingen.

Oplossingen

Hoe u Fitness Tracking kunt inschakelen

Volg deze stappen om de functie Fitness Tracking in Dance Central 3 in te schakelen:

1. Selecteer Main Menu op het startscherm.
  2. Selecteer Fitness.

Opmerking Wanneer u deze functie voor het eerst kiest, krijgt u een korte uitleg.

3. Selecteer Fitness Tracking.

Opmerking Het vak rechts licht wit op wanneer Fitness Tracking is ingeschakeld.

Hoe Dance Central 3 de oefeninformatie gebruikt

Dance Central 3 gebruikt de oefeninformatie die is opgeslagen in uw Xbox-profiel, inclusief uw lengte, gewicht, leeftijd en geslacht om uw calorieverbranding bij te houden. De calorieën die u verbrandt, worden bijgehouden in Dance Central 3 en in de Kinect PlayFit-toepassing.