Problemen met Doritos Crash Course 2 oplossen

Foutberichten Doritos Crash Course 2

Als u een foutbericht te zien krijgt wanneer u Doritos Crash Course 2 speelt, zoek het foutbericht dan in de volgende lijst en ontdek hoe u het probleem kunt oplossen.

"Have you seen my glasses?"
Als u deze fout te zien krijgt, probeert u de Oplossing voor verbinding maken met Xbox Live. Als het probleem hiermee nog steeds niet is opgelost, wacht dan een uur tot het probleem vanzelf wordt opgelost. Als het probleem na een uur nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Gebruik daarvoor de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.

"Your backpack is empty"
Als u deze fout te zien krijgt, betekent het dat u niet alle beschikbare downloadbare content voor deze game hebt of dat er een probleem is met de content die u hebt gedownload. Om het probleem op te lossen, verwijdert u alle downloadbare content die is gekoppeld aan Doritos Crash Course 2 en installeert u deze opnieuw. Volg daarvoor deze stappen:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (waarschijnlijk Memory Unit).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Selecteer Doritos Crash Course 2.
  6. Selecteer alle downloadbare content in de lijst en selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard en selecteer Games.
  8. Ga naar Browse Games en zoek naar Doritos Crash Course 2.
  9. Installeer de downloadbare content voor deze game opnieuw. Zorg dat u alle recentste beschikbare downloadbare content hebt.

"Your driver’s license expired", "Money printer broke down", "The planets are not aligned", "Someone erased the whiteboard" of "There’s a hole in your trainers"
Als u één van deze fouten te zien krijgt, wacht dan een uur tot het probleem vanzelf wordt opgelost. Als het probleem na een uur nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Gebruik daarvoor de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.