Hulp bij EA Access voor Xbox One

EA Access is een betaald abonnementsprogramma van Electronic Arts waar leden toegang krijgen tot EA games voor één prijs.

Hulp nodig met EA Access?

Bij Xbox Support kunnen we u helpen met:

Neem contact op met EA Help als u vragen hebt:

• Algemene info over EA Access
  • Navigeren door de EA Access Hub-app
  • De Vault gebruiken om gratis games te vinden en te openen
  • EA Accounts, waaronder uw ID- en aanmeldgegevens

Als u uw Xbox-profiel wilt koppelen aan uw EA Account, raadpleegt u Uw EA Account koppelen aan uw Xbox-gamertag. Als u uw EA Account en gekoppelde Xbox-account wilt beheren, meldt u zich aan met uw originele ID en gaat u naar uw Account-instellingen.

Als u meer hulp nodig hebt, zijn dit handige opties: