Foutbericht "Controller Disconnected" wanneer u Forza Motorsport 6 speelt

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u Forza Motorsport 6 op uw Xbox One-console speelt:

Controller Disconnected
Please reconnect the controller for player <gamertag>

Meestal betekent dit dat het actieve profiel dat wordt herkend door de Xbox One, verschilt van het profiel dat de game speelt. Dit kan gebeuren als spelers van controller wisselen of als de ene persoon de Xbox One gebruikt wanneer de andere persoon is aangemeld en actief in Forza.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Bevestig dat uw controller goed is aangesloten en de batterijen vol zijn

Zie Xbox One draadloze controller werkt niet goed voor meer informatie over controllers.

Oplossing 2: Meld u aan met het profiel dat in het foutbericht staat

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Schuif omhoog naar het tabblad Aanmelden.
  3. Selecteer de gamertag die in het foutbericht staat.
  4. Selecteer Aanmelden.

Oplossing 3: Sluit Forza Motorsport 6 af en start de game opnieuw

1. Druk op de Xbox-knop   om de guide te openen en selecteer Home.
  2. Markeer Forza Motorsport 6.
  3. Druk op de menuknop   op de controller en selecteer Afsluiten.
  4. Ga naar het scherm Home, ga naar rechts en selecteer Mijn games en apps.
  5. Schuif omlaag en selecteer Forza Motorsport 6 om de game opnieuw te starten.