Uw downloadable content in Forza Motorsport 6 gebruiken

Bekijken welke uitbreidingen u hebt geïnstalleerd of een gekochte uitbreiding installeren

1. Selecteer Mijn games en apps op het scherm Home.
  2. Markeer de tegel Forza Motorsport 6 (maar selecteer de tegel niet).
  3. Druk op de Menuknop  op uw controller en selecteer Game beheren.
  4. Alle uitbreidingen die u hebt, worden weergegeven naast de tegel voor Forza Motorsport 6. Uitbreidingen die niet zijn geïnstalleerd, worden in het grijs weergegeven. Selecteer een uitbreiding in het grijs om deze te installeren.

Toegang tot uw gedownloade auto's

Gedownloade auto's worden niet onmiddellijk aan uw garage toegevoegd. U moet de auto nog toevoegen aan uw garage in de game via credits of tokens. Selecteer hiervoor vanuit het hoofdmenu van Forza 6 Carrière, selecteer Auto en selecteer Auto's kopen.

Als de auto's helemaal niet in de game verschijnen, controleert u dat u ze hebt gedownload naar de Xbox One-console. Zie hierboven "Bekijken welke uitbreidingen u hebt geïnstalleerd" voor meer informatie.